"Κάναμε κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο"

Μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αστερίξ δήλωσαν ο προπονητή της ομάδας Μπράνκο Κοβάτσεβιτς και οι αθλήτριες Στέλλα Χριστοδούλου και Κατερίνα Γιώτα:

ΜΠΡΑΝΚΟ ΚΟΒΑΤΣΕΒΙΤΣ:

 «Είμαι περήφανος για την προσπάθεια της ομάδας και για όσα έχει πετύχει μέχρι στιγμής. Η απόδοσή μας σήμερα ήταν πάρα πολύ καλή και δίκαια προκριθήκαμε στους «4» της διοργάνωσης. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε ανταπεξέλθει στο πρόγραμμα των συνεχόμενων αγώνων και ότι πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριές μου και σε όλο το επιτελείο για αυτή την επιτυχία. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο του Ολυμπιακού που έδωσε δυναμικό παρών σήμερα και η παρουσία του μας βοήθησε πολύ να φτάσουμε στη νίκη-πρόκριση».

ΣΤΕΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: 

«Πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που αισθάνομαι. Νιώθω μόνο περηφάνια που είμαι μέλος αυτής της ομάδας που έχω αυτές τις συμπαίκτριες και το staff. Aντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα, την Αστερίξ και νεανική που στο γήπεδο βγάζει πολύ ενέργεια. Κάναμε κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο, δώσαμε όσα είχαμε μετά το Final Four του Κυπέλλου. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις μέσα σε πέντε μέρες να παίζεις τρία νοκ άουτ παιχνίδια. Από κει και πέρα νομίζω ότι ο κόσμος που γέμισε το κλειστό μας έδωσε την ώθηση που χρειαζόμασταν για να πάρουμε την πρόκριση. Είναι ιστορική στιγμή για το σύλλογο και χαιρόμαστε πάρα πολύ που είμαστε εδώ και τα ζούμε και εμείς. Νομίζω ότι αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι και αυτό που έχει γίνει αποδεκτό από όλο τον κόσμο, είναι ότι αυτή ομάδα, είναι… τρελή και μπορεί να καταφέρει πάρα πολλά. Η ομάδα είναι πολύ σοβαρή, σέβεται όλους τους αντιπάλους σε Ελλάδα και Ευρώπη, δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά στις προπονήσεις με έναν πάρα πολύ καλό προπονητή και νομίζω ότι αυτό βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο. Εκτός από την ποιότητα του βόλεϊ που νομίζω ότι έχει βελτιωθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, βγάζουμε ενέργεια, ψυχή, πάθος, το θέλουμε και όλα αυτά φέρνουν τα αποτελέσματα».

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΩΤΑ: 

«Δεν μπορούμε να περιγράψουμε τα συναισθήματα. Είναι μεγάλη χαρά και ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Είναι μεγάλη επιτυχία και για το σύλλογο και για εμάς και δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις. Ο κόσμος μας στήριξε πάρα πολύ σήμερα, ήταν πολύ σημαντική η παρουσία τους και είμαστε πολύ χαρούμενες για αυτό. Ελπίζουμε να έρχονται και στα υπόλοιπα παιχνίδια»

πηγή WWW.OSFP.GR