To "ευχαριστώ" των κοριτσιών του Ολυμπιακού στους φιλάθλους τους

Ο Θρύλος ολοκλήρωσε με επιτυχία την αποστολή του στο Βέλγιο, στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «8» του Cev Challenge Cup πανηγυρίζοντας τη σπουδαία νίκη κόντρα στην Αστερίξ Μπέβερν.

Η παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού από το σύνδεσμο της Θύρας 7 Βρυξελλών και της Ολλανδίας ήταν καταλυτική και βοήθησε τις «ερυθρόλευκες» κατά τη διάρκεια του αγώνα. Για το λόγο αυτό η Κατερίνα Γιώτα, η Σάσκια Χίπε και η Άνα Λαζάρεβιτς στις δηλώσεις τους για τη σπουδαία νίκη στάθηκαν στην παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των αθλητριών του Θρύλου:

Κατερίνα Γιώτα: «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη, απέναντι σε μια καλή ομάδα και πολύ μαχητική. Παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας με τη βοήθεια και των δικών μας οπαδών. Σίγουρα το παιχνίδι στο Ρέντη θα είναι πιο δύσκολο, ελπίζω με μια καλή εμφάνιση να προχωρήσουμε και στην επόμενη φάση. Όπως έχουμε δείξει φέτος η ομάδα έχει πολύ καλά στοιχεία και θεωρώ ότι έχουμε πολύ μέλλον»

Σάσκια Χίπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεχθήκαμε πολύ πίεση από τον αντίπαλό μας και δεν αποδώσαμε βάσει των πραγματικών μας δυνατοτήτων. Ωστόσο στο κρίσιμο σημείο ανακάμψαμε, παλέψαμε μέχρι το τέλος και δεν τα παρατήσαμε. Ελπίζω ότι αποδώσουμε ακόμα καλύτερα στο επόμενο παιχνίδια και θα πανηγυρίσουμε μια ακόμα πρόκριση. Οι φίλαθλοι μας ήταν εντυπωσιακοί! Έκαναν πολύ θόρυβο, μας υποστήριξαν υποδειγματικά και ήταν σαν να παίζουμε στην έδρα μας! Τους ευχαριστούμε πολύ»

Άνα Λαζάρεβιτς: «Κάναμε το πρώτο από τα δυο βήματα που απαιτούνται για να περάσουμε στους 4. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη αυτή που πήραμε στο συγκεκριμένο γήπεδο απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα. Μετά το πρώτο σετ δεν παίξαμε καλά στα δυο που ακολούθησαν, αλλά στη συνέχεια αντιδράσαμε και δείξαμε το χαρακτήρα αυτής της ομάδας. Μετά από αυτό το παιχνίδι, πιστεύουμε ακόμα περισσότερο στους εαυτούς μας και σίγουρα μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα στο γήπεδό μας μπροστά στους οπαδούς μας για να προκριθούμε στον ημιτελικό. Επίσης ήταν πολύ ωραίο που είχαμε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας, άκουσα ότι κάποιοι οδήγησαν πολλά χιλιόμετρα για να έρθουν να μας υποστηρίξουν. Ελπίζω ότι και στο «Μελίνα Μερκούρη» θα μας βοηθήσει ο κόσμος για να περάσουμε μαζί στον ημιτελικό».

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης από το Βέλγιο και θα αφιχθεί στις 17:00 στο «Ελ. Βενιζέλος».

πηγή www.osfp.gr