Ο ΓΣ Μουζακίου προπονήθηκε με τους ομοσπονδιακούς προπονητές

Με τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, που βρέθηκαν στο Μουζάκι για την προεπιλογή της νέας Εθνικής Ομάδας Παγκορασίδων, είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν τα κορίτσια της Γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων «Γ.ΠΑΣΙΑΛΗΣ».


Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 28 Απριλίου το μεσημέρι, τα κορίτσια παρακολούθησαν μάθημα θεωρίας που παρουσίασαν σε προτζέκτορα στο χώρο της Εστίας οι προπονητές Κώστας Γκούντας και Θανάσης Ντζαφέρης, και αφορούσε τεχνικές άμυνας και επίθεσης.

Την Παρασκευή το μεσημέρι, στο κλειστό γυμναστήριο, η γυναικεία ομάδα του Μουζακίου είχε την ευκαιρία να προπονηθεί για δύο ώρες με τους προπονητές Θανάση Ντζαφέρη και Όλγα Χατζηδημητρίου, κάνοντας τη θεωρία πράξη εντός του γηπέδου. Στην προπόνηση παραβρέθηκαν επίσης οι προπονητές Κώστας Γκούντας, Ανέστης Γιαννακόπουλος και Θέμης Γούλας.

Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί την ΕΟΠΕ, τον εκτελεστικό Διευθυντή κ. Περικλή Μπακοδήμο, και τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές για τη διάθεση και την προσφορά τους προς το Σύλλογό μας ο οποίος θα είναι πάντα στο πλευρό τους.

Πηγή: mouzakinews.gr