Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προκριματικά Ευρωπαϊκού κορασίδων Κ17: Η 12άδα της Εθνικής για τον προκριματικό όμιλο στην Ολλανδία

Νωρίς το πρωί της Μ. Πέμπτης αναχώρησε η Εθνική κορασίδων με προορισμό το Άρνεμ, εκεί όπου από 22 έως 24 Απριλίου θα αγωνιστεί στον Δ' όμιλο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κορασίδων Κ17.

Μετά από σχεδόν δέκα μέρες καθημερινών προπονήσεων στο κλειστό γυμναστήριο Βάρης, η Εθνική μας ομάδα θα διεκδικήσει κόντρα στην οικοδέσποινα του ομίλου Ολλανδία, την Γεωργία και την Πορτογαλία τη πρώτη θέση που οδηγεί στη τελική φάση του Ευρωβόλεϊ Κ17.
 
Μία ημέρα πριν την αναχώρηση για την Ολλανδία, οι αθλήτριες της Εθνικής υποβλήθηκαν στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center στο απαραίτητο μοριακό τεστ covid-19 και στη συνέχεια σε καρδιογράφημα.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος επέλεξε τις παρακάτω 12 αθλήτριες που θα αγωνιστούν στα προκριματικά:

Πασαδόροι: Θεοδώρα Μπρουσιάκη (ΑΣ Ασκληπιός), Όλγα Δρέμπελα (ΑΟ Αιγάλεω)
Ακραίες: Παρασκευή Ζαφειρίου (ΑΠΣ Ναυάρχου Βότση), Αικατερίνη Κορρέ (ΑΟΝ Αμαζόνες), Βάλια Δαγρέ (Ολυμπιακός ΣΦΠ)
Κεντρικές: Έρρικα-Πελαγία Γράβαρη  (ΑΟ Μαρκοπούλου), Χριστίνα Νικολαϊδη (ΑΟ Αιγάλεω), Χαρίκλεια Νταφοπούλου (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός Σύλλογος)
Διαγώνιες: Χριστίνα Άννα Μπρούμα (ΑΣΠ Απόλλων), Δήμητρα Νάνου  (ΦΣ Πάνθηρες Κοζάνης), Ευαγγελία Παπαδοπούλου (ΑΠΣ Αίας Ευόσμου).
Λίμπερο: Γεωργία-Άννα Γρυλλάκη  (ΑΟΝ Παναξιακός)

Την αποστολή συμπληρώνουν οι βοηθοί του ομοσπονδιακού προπονητή Χρήστου Τριανταφυλλόπουλο, Μαρία Γαβαλά και Παναγιώτα Κεφαλά, ο στατιστικολόγος Γιάννης Πριόβολος, η φυσιοθεραπεύτρια Χριστίνα Γατίδου και ο τιμ μάνατζερ Βαγγέλης Περόπουλος.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Μ. Παρασκευή 22 Απριλίου 2022


17.00: Γεωργία - Ολλανδία
20.00: Ελλάδα - Πορτογαλία

Μ. Σάββατο 23 Απριλίου 2022

17.00: Ολλανδία - Πορτογαλία
20.00: Γεωργία - Ελλάδα

Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου 2022

17.00: Ολλανδία - Ελλάδα
20.00: Πορτογαλία - Γεωργία

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.