Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιώτα :"Καταθέσαμε όλες ψυχή", Χαντάβα :"Περήφανη που είμαι μέλος αυτής της ομάδας"

Χαρούμενες για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών αλλά και για την επιστροφή τους στην Εθνική ομάδα εμφανίστηκαν στις δηλώσεις τους μετά τη νίκη επί της Αυστρίας οι διεθνείς Κατερίνα Γιώτα και Εύα Χαντάβα.

Η διεθνής κεντρική Κατερίνα Γιώτα δήλωσε: «Είναι μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό βόλεϊ αυτή η πρόκριση, αν σκεφτεί κανείς ότι το γυναικείο βόλεϊ πέρασε μια πολύ δύσκολη σεζόν. Καταθέσαμε όλες ψυχή και η πρόκριση δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο φαίνεται. Μερικές κοπέλες ήταν εκτός ρυθμούς, άλλες έπαιξαν λίγα παιχνίδια και αυτή η πρόκριση ήταν ομαδική επιτυχία. Όσον αφορά έμένα, χαίρομαι πάρα πολύ που επέστρεψα υγιής στην εθνική και είμαι μέλος της. Ανυπομονώ να αγωνιστώ και εγώ στο πρώτο μου ευρωπαϊκό».

Η διεθνής ακραία Εύα Χαντάβα είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που νικήσαμε και την Αυστρία και τελειώσαμε αήττητες τα προκριματικά. Συγχαρητήρια σε όλες μου τις συμπαίκτριες και στο προπονητικό επιτελείο για την δουλειά που έγινε αυτό το διάστημα. Είμαι περήφανη που είμαι μέλος αυτής της ομάδας».

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.