Τα αποτελέσματα της σχολής πετοσφαίρισης Γ κατηγορίας

Αναρτήθηκαν στο σάιτ της Γ.Γ.Α. τα οριστικά αποτελέσματα της σχολής προπονητών πετοσφαίρισης Γ' κατηγορίας της Αθήνας.
 
 
Από αύριο, Τετάρτη 6/10, για να εξυπηρετηθούν αυτοί που επείγονται για την απόκτηση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ξεκινάει η αποστολή των δικαιολογητικών εκτός του διπλώματος.

Η εκκρεμότητα του διπλώματος έχει διευθετηθεί και θα δοθεί αντίγραφο στο αρμόδιο τμήμα που εκδίδει τις άδειες ασκήσεως επαγγέλματος, ώστε να τοποθετηθεί στον φάκελο κάθε επιτυχόντα. Μετά θα ξεκινήσει η παραλαβή του πρωτότυπου.

Η αποστολή των αιτήσεων για την αναγγελία άσκησης επαγγέλματος προπονητή μπορεί να αποσταλεί μέσω της νέας υπηρεσίας της ΓΓΑ  https://eservices.gga.gov.gr/

Η αίτηση γίνεται μετά από μια εύκολη διαδικασία  και λαμβάνει άμεσα πρωτόκολλο, ενώ τα δικαιολογητικά επισυνάπτονται σκαναρισμένα.

Τα διπλώματα εφόσον υπογραφούν θα είναι έτοιμα για παραλαβή από τη Γ.Γ.Α. με αποστολή ταχυμεταφορέα (με ευθύνη και χρέωση του προπονητή) ή αυτοπροσώπως από το γραφείο 58 στο ισόγειο.

Για λόγους ταχύτητας των αιτήσεων θα υπάρξει μέριμνα να κρατηθούν αντίγραφα από τα διπλώματα προκειμένου να συμπληρώσουν τον φάκελο της κάθε αίτησης.
 
πηγή: volleyball.gr