Ο Άγγελος Κυριακίδης ευχαριστεί και συγχαίρει...

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο γενικός αρχηγός του Πανερυθραϊκού κ. Άγγελος Κυριακίδης ευχαριστεί τους φίλους που τον τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και υπόσχεται να παραμείνει πιστός στο άθλημα:
 
Μετά τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ της Ε.Ο.ΠΕ θέλω να συγχαρώ όλους τους εκλεγέντες και να ευχαριστήσω από καρδίας τους 57 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ φίλους του αθλήματος που με ψήφισαν, εκτιμώντας τις αρχές, τις ιδέες και το αίσθημα δικαίου μου, ζητώντας συγχρόνως συγνώμη από τους υπόλοιπους 217 που προφανώς απογοήτευσα από την διαχρονική αγάπη και προσπάθεια μου για το άθλημα μας…
 
Παραμένω πιστός στο άθλημα που περιλαμβάνει εκτός από τους παράγοντες των σωματείων, τους χιλιάδες αθλητές-τριες, προπονητές κ.λπ. που εκτιμούν όλα αυτά τα χρόνια την πορεία μου και των συνεργατών μου μέσα από το σύλλογο μας τoν ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟ, έχοντας πάντα στο νου μου τη ρήση του Εμμ. Ροΐδη ότι “Στην Ελλάδα άπαντες οι έχοντες ονύχια αγωνίζονται να σπαράξωσιν τους έχοντες πτερά”