ΕΣΑΠ: H Volley League πρέπει να ενταχθεί στο καθεστώς των λιγκών του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ

Ολοκληρώθηκε η έκταση συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ μέσω τηλεδιάσκεψης. Συζητήθηκαν ζητήματα επανεκκίνησης του πρωταθλήματος στην περίπτωση που γίνει αποδεκτό το νέο αίτημα της ΕΣΑΠ προς το Υπουργείο Υγείας και το Υφυπουργείο Αθλητισμου.

Εκφράσθηκε για άλλη μία φορό πως η ΕΣΑΠ πρέπει να ενταχθεί στο καθεστώς των λιγκών του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ.

Συζητήθηκαν οι επόμενες ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιηθούν με σκοπό το συντομότερο δυνατόν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα Volley League 2020-21.
Πρωταθλημα μας.

Συζητήθηκαν θέματα συμβολαίων αθλητών καθώς και ο τρόπος αντιμετώπισης όλων των δυσμενών σνυνθηών που έχει δημιουργήσει η καραντίνα (lockdown).

Συζητήθηκαν γενικότερα θέματα της ΕΣΑΠ όπως η σύμβαση με την ΕΡΤ Α.Ε., η οργάνωση των αγώνων μεσω live streaming και νομικά θέματα.

Επιστολή της Ε.Σ.Α.Π. στο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας

Η ΕΣΑΠ ανακοινώνει πως έστειλε επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα Υγείας Καθηγητή Παναγιώτη Πρεζεράκο με το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο που δεν είναι απλώς εφάμιλλο των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν στη Σούπερ Λιγκ του ποδοσφαίρου και στη Μπάσκετ Λιγκ του μπάσκετ αλλά περιέχουν και επιπλέον πιστοποιημένους ελέγχους προσαρμοσμένες στις ανάγκες της Volley League.

Η επιστολή κοινοποιήθηκε στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και στον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά συνοδευόμενη με το αίτημα για άμεση επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Volley League.