Οι αιτήσεις για τις μεταγραφές στο εξωτερικό

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.ΠΕ. και στην ενότητα INFO-Αιτήσεις οι φόρμες για κάθε αθλητή/αθλήτρια που επιθυμεί να μεταγραφεί στο εξωτερικό, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Διεθνούς Ομοσπονδίας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Διευκρινίζεται, ότι, σύμφωνα με τον Κανονισμό Εγγραφών-Μεταγραφών (Άρθρο 11, παρ. 5) της Ε.Ο.ΠΕ., κάθε αθλητής/αθλήτρια μπορεί να μεταγραφεί χωρίς τη συγκατάθεση του σωματείου στο οποίο έχει ανανεωθεί για την περίοδο 2020-2021 σε σωματείο χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης σύμφωνα με τους κανονισμούς της Διεθνούς Ομοσπονδίας και του Κοινοτικού Δικαίου, εφόσον καταθέσει τη σχετική αίτηση στην Ε.Ο.ΠΕ. (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου 2020-2021.

Μετά την προθεσμία αυτή για κάθε διεθνή μεταγραφή αθλητής/αθλήτριας που έχει ανανεωθεί στο δυναμικό Ελληνικού σωματείου για την περίοδο 2020-2021 θα απαιτείται και η συγκατάθεση του σωματείου αυτού.

Σημειώνεται, ότι, κάθε αθλητής/αθλήτρια που ανήκει σε δύναμη Ελληνικού σωματείου για την περίοδο 2020-2021 και μεταγράφεται στο εξωτερικό, εντάσσεται αυτοδίκαια με την επιστροφή του/της στη δύναμη του σωματείου που άνηκε πριν τη μεταγραφή του, σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 33, παρ. 10, του νόμου 2725/99.

*Οι φόρμες είναι επεξεργάσιμες σε μορφή pdf.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΘΛΗΤΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ_2020-2021