Ευχαριστήρια της ΕΟΠΕ

Mετά τα χαρμόσυνα νέα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής αναφορικά με την επισκευή των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντος χώρου του κλειστού γυμναστηρίου της Παιανίας «Το Σπίτι του Βόλεϊ», η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της απελθούσας διοίκησης και ειδικά τον πρόεδρο Αχιλλέα Μαυρομάτη, τον Γενικό Γραμματέα, Παναγιώτη Σιδέρη και το μέλος Γιώργο Διονά για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε το «Σπίτι του Βόλεϊ» να αποκτήσει ξανά ζωή.

Παράλληλα, το Δ.Σ της Ομοσπονδίας για μια ακόμα φορά ευχαριστεί την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, τον Αντιπεριφερειάρχη Αττικής Πέτρο Φιλίππου, τον υπεύθυνο Αθλητισμού της Περιφέρειας Σπύρος Πάντζα, καθώς επίσης και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Πάρι Ευαγγελίου.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ και προς το Δήμαρχο Παιανίας, Σπύρο Στάμου, ο οποίος ήταν ακόμα ένας σημαντικός κρίκος σε αυτή τη συντονισμένη προσπάθεια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Συλλυπητήρια από την ΕΟΠΕ Ανακοίνωση της ΕΟΠΕ »