Δήλωση Μιχ.Αηδονίδη για τις εκλογές

"Εάν πετύχεις να ξεγελάσεις κάποιον, δεν σημαίνει ότι είναι χαζός απλά σημαίνει ότι σε εμπιστεύεται περισσότερο από όσο αξίζεις"
Τσαρλς Μπουκόφσκι
 
Ευχαριστώ πολύ τα σωματεία που με τίμησαν με 94 ψήφους στη ψηφοφορία για εκλογή Δ.Σ. της  Ε.Ο.Π.Ε. και με 68 ψήφους για την εκπροσώπηση στην Ε.Ο.Ε.
Συμπορευόμενος με τον επικεφαλής της παράταξής μας Γ. Στουραΐτη, έδωσα έναν τίμιο αγώνα, χωρίς συμμαχίες κάτω από το τραπέζι, με αποκλειστικό γνώμονα την αγάπη μου για το Βόλεϊ. Στη Γ.Σ. όπως πολλοί συνυποψήφιοί μου δε χάιδεψα αυτιά και προσπάθησα να πω τα πράγματα με το όνομά τους. 
Θα ήθελα να συγχαρώ τους συνυποψήφιους ομιλητές οι οποίοι κινήθηκαν σε πολύ κόσμια επίπεδα μέσα στα πλαίσια της δημοκρατικής αντιπαράθεσης, όπως και τους συνυποψηφίους μου οι οποίοι κατέλαβαν τις εκλέξιμες θέσεις. Επίσης συγχαίρω το προεδρείο της Γ.Σ. και τα ειδησιογραφικά sites του χώρου για την ολονυχτία τους προσπάθεια. 
Κλείνοντας δηλώνω ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μαζί με όλους τους παράγοντες που αγαπάνε το βόλεϊ για ένα καλύτερο μέλλον για το άθλημά μας.