Σε κλίμα συγκίνησης και φέτος το τουρνουά "Εύα Πετροχείλου"

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο τουρνουά βόλεϊ γυναικών "Εύα Πετροχείλου" το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Σε συνθήκες ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες λόγω κορωνοϊού, οι ομάδες συγκεντρώθηκαν για να μεταδώσουν το δικό τους μήνυμα με τον μόνο τρόπο που ξέρουν καλύτερα... παίζοντας βόλεϊ.
Στον αγωνιστικό τομέα την 1η θέση κατέκτησε η ομάδα του Τελαμώνα που κέρδισε 3-0 σετ στο μεγάλο τελικό την ομάδα του Πειραϊκού που κατέλαβε τη 2η θέση. Τρίτη αναδείχθηκε η ομάδα του Ερμή Περάματος που νίκησε στο μικρό τελικό την ομάδα του Ευριπίδη με 3-0.
Το σημαντικότερο στοιχείο ωστόσο και του φετινού τουρνουά ήταν η συγκίνηση και η προθυμία που επέδειξαν όσοι συμμετείχαν προκειμένου να τιμήσουν την αδικοχαμένη αθλήτρια Εύα Πετροχείλου. Την Εύα που τόσο ξαφνικά έφυγε και που τόσο πολύ αγάπησε και υπηρέτησε το άθλημα του βόλεϊ μέχρι την τελευταία της στιγμή.
Ευχαριστούμε τις ομάδες (ΑΕ ΕΥΡΙΠΙΔΗ, ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ και ΓΣ ΕΡΜΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ) που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της Ενώσεως διαιτητών ΣΥΔΠΕΔΑΠ κ. ΠΑΠΑΧΑΤΖΗ για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα μας για την παρουσία διαιτητών στους αγώνες και τους διαιτητές κ. ΚΑΛΙΓΕΡΗ, κ. ΜΠΟΛΟΒΙΝΟ, κ. ΤΟΨΙΔΕΛΗ, και κ. ΣΑΜΟΛΑΔΑ που προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.
Την Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α που έθεσε άμεσα το τουρνουά υπό την αιγίδα της.
Σίγουρα όμως οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Σαλαμίνας, αλλά και προσωπικά στον Δήμαρχο κ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ και στον Πρόεδρο του ΑΚΟΙΠΟΠ κ. ΑΛΑΪΣΚΑ, οι οποίοι αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία από την πρώτη στιγμή που μοιραστήκαμε μαζί τους αυτή μας την ιδέα και μας παρείχαν κάθε δυνατή βοήθεια, εντάσσοντας το τουρνουά στις εκδηλώσεις για τα 2500 χρόνια από τη ‘Ναυμαχία της Σαλαμίνας’. Στόχος μας άλλωστε είναι να γίνει αυτό το τουρνουά θεσμός.
Στο σημείο αυτό αξίζει να ευχαριστήσουμε για τη βοήθειά τους και την παρουσία τους κατά τις απονομές τους:
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ:
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: κ. ΓΑΛΕΟ ΣΥΜΕΩΝ
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ: κ. ΒΑΚΑΛΗ ΑΝΤΩΝΙΟ
ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: κ. ΔΙΟΛΕΤΗ ΠΑΝΤΕΛΗ
ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ
ΑΚΟΙΠΟΠ: κ. ΑΛΑΪΣΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ: κ. ΜΠΙΛΛΙΑ ΕΛΕΝΗ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: κ. ΑΡΣΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΑΚΟΙΠΟΠ: κ. ΝΑΝΝΟ ΣΩΤΗΡΙΟ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ: κ. ΛΑΛΟΥΣΗ-ΚΑΡΝΕΣΗ ΣΟΦΙΑ
ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑΥΜΑΧΙΑ: κ. ΚΥΠΡΙΩΤΑΚΗ ΟΘΩΝ
ΤΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ: κ. ΛΕΚΚΑ ΕΥΗ και κ. ΒΙΡΒΙΛΗ ΕΛΕΝΗ.
Δεν ξεχνάμε τον κ. ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΑΡΙΟ για την φωτογραφική κάλυψη των αγώνων και των απονομών.
Τέλος πρέπει να σημειωθεί ότι οι αγώνες διεξήχθησαν χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες, καθώς τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα των υγειονομικών πρωτοκόλλων της Γ. Γ. Α. και της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α..
Οι ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά με την ελπίδα και την ευχή η ζωή όλων μας να έχει βρει την κανονικότητα της και το τουρνουά αυτό να αποτελέσει μια πραγματική γιορτή του βόλεϊ με τη συμμετοχή όλων μας, όπως του αξίζει!