Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H ΕΣΠΕΔΑ θα ψάξει λύσεις μαζί με τα σωματεία για τις επιπτώσεις του κορονοϊού

Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ξεκινά διαδοχικές τηλεδιασκέψεις με εκπροσώπους των σωματείων-μελών της με αντικείμενο την καταγραφή και αποτίμηση των προβλημάτων που προκαλεί η πανδημία του κορονοϊού, ειδικότερα στο κομμάτι του αθλητισμού με το κλείσιμο των αθλητικών εγκαταστάσεων και την αναστολή των αγώνων πρωταθλημάτων.

Ο κύκλος των τηλεδιασκέψεων θα ξεκινήσει με τους εκπροσώπους του πρωταθλήματος Β εθνική κατηγορία Ανδρών Εθν.περιφερειακό πρωτ/μα Β όμιλος σήμερα 31/3 και ώρα 19.00 όπου μέσω skype θα συζητηθούν και θα αναλυθούν απόψεις για την εύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης για τη συνέχεια και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ενώ θα ακολουθήσουν τηλεδιασκέψεις με τα σωματεία και για τις υπόλοιπες κατηγορίες πρωταθλημάτων της Ένωσης.

Κατεύθυνση της Ένωσης, παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που καλείται να αντιμετωπίσει η «βιωσιμότητα» των πρωταθλημάτων και η  υποστήριξη των σωματείων και των εμπλεκόμενων στο άθλημα με «όπλα» την επαγρύπνηση και το υψηλό αίσθημα ευθύνης και ενσυναίσθησης που τη διακατέχει.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.