Τα πρώτα double-double της χρονιάς για Φάκη, Χαριτωνίδη, Μπάκα, Ζαμπάτη. Assist machine η Καρακάση!

Στην δεύτερη αναμέτρηση με το Sam Houston η Φάκη πάλεψε σκληρά για την ομάδα της και σημείωσε το πρώτο double-double της χρονιάς με 14 τελειωμένες επιθέσεις και 12 άμυνες.

Τα double-double ακολούθησαν και οι Χαριτωνίδη και  Μπάκα με 12 τελειωμένες επιθέσεις και 13 άμυνες, και 11 επιθέσεις και 12 άμυνες αντίστοιχα. Τέλος, η Ζαμπάτη είχε και αυτή εξαιρετική εμφάνιση σημειώνοντας το πρώτο της double-double της φετινής σεζόν με 14 επιθέσεις και 12 άμυνες. Μάλιστα, η Ζαμπάτη πρόλαβε και σημείωσε και το δεύτερο double-double της λίγες ώρες αργότερα στην δεύτερη αγωνιστική της ημέρας με 12 επιθέσεις και 11 άμυνες! Εξαιρετική αρχή για την Έλενα Καρακάση και το Syracuse University, με την τεταρτοετή πασαδόρο να μοιράζει ασίστ και να προσφέρει 3 νίκες σερί στην ομάδα της!

Ζωή Φάκη 
Το πανεπιστήμιο του San Diego State University ήρθε αντιμέτωπο με το UC Irvine με το οποίο ηττήθηκε 2-3 στις 21/8 με την ελληνίδα ακραία να σημειώνει 11,5 πόντους με 9 επιθέσεις 3 μπλοκ και 6 άμυνες. Στις 27/8 ήρθαν αντιμέτωπες με το Houston Baptist ( ήττα 0-3) στο οποίο σημείωσε 11,5 πόντους με 11 επιθέσεις, 1 μπλοκ και 6 άμυνες. Την ίδια μέρα αντιμετώπισαν και το Sam Houston (ήττα 0-3) με την Φάκη να σημειώνει 5 πόντους με 5 επιθέσεις και 8 άμυνες. Την επόμενη ημέρα 28/8 ήρθαν αντιμέτωπες για δεύτερη συνεχόμενη φορά με το Sam Houston με ήττα 2-3. Η Ζωή σημείωσε 15,5 πόντους με 14 επιθέσεις 1 μπλοκ και 12 άμυνες και 1 άσσο. 

Επόμενες Υποχρεώσεις 
3/9  με Santa Barbara 

Ιωάννα Χαριτωνίδη 
Η ομάδα της Χαριτωνίδη ξεκίνησε πολύ δυναμικά τη σεζόν του 2021 στο New Orleans Invitational. Με δύο καθαρές νίκες εναντίον του Alcorn State(3-0) και New Orleans(3-1). Η Ελληνίδα παίκτρια είδε συμμετοχή και στα δύο παιχνίδια, με καλές εμφανίσεις που βοήθησαν την ομάδα της να κερδίσει. Εναντίον του Alcorn State, η Χαριτωνίδη σημείωσε 4 τελειωμένες επιθέσεις και 4 άμυνες. Στο δεύτερο παιχνίδι εναντίον το πανεπιστήμιο του New Orleans, η Ελληνίδα παίκτρια ηγήθηκε των Vaqueros με 12 τελειωμένες επιθέσεις, 13 άμυνες,2 μπλοκ και 1 άσο, σημειώνοντας το πρώτο της double-double της σεζόν!!!!!

Επόμενες υποχρεώσεις:
2/9  με UMBC και TCU
3/9 με Nicholls

Έλενα Μπάκα 
Η ομάδα βόλεϊ του Saint Mary’s College κυριάρχησε στις πρώτες αγωνιστικές της σεζόν, με νίκες 3-0 εναντίον του πανεπιστημίου Siena και Wyoming, με την Έλενα Μπάκα να παίζει σημαντικό ρόλο. Εναντίον του Siena, η Μπάκα είχε 6 τελειωμένες επιθέσεις, 1 ασίστ και 4 άμυνες. Στα δύο παιχνίδια εναντίον του Wyoming, η Ελληνίδα παίκτρια είχε 11 τελειωμένες επιθέσεις, 12 άμυνες και 1 μπλοκ, σημειώνοντας το πρώτο της double-double της σεζόν, στο πρώτο παιχνίδι, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι είχε 8 τελειωμένες επιθέσεις, 1 άσσο και 2 άμυνες. 

Επόμενες υποχρεώσεις:
3/9 με San Jose State  
4/9 με   Sacramento State 

Όλγα Ζαμπάτη
Το πανεπιστήμιο του Quinnipiac ξεκίνησε τη σεζόν του με το URI Invitational, στο οποίο η ομάδα της Ζαμπάτη είχε μία νίκη και δύο ήττες. Στη πρώτη μέρα του τουρνουά στις 27 Αυγούστου, το Quinnipiac ξεκίνησε με μία νίκη εναντίον του HolyCross(3-2) και μία ήττα εναντίον του Rhode Island(1-3). Η Ζαμπάτη είχε 14 τελειωμένες επιθέσεις, 2 ασίστ και 12 άμυνες, σημειώνοντας το πρώτο της double-double της σεζόν, βοηθώντας την ομάδα της να κερδίσει το ματς, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας η Ελληνίδα παίκτρια είχε 12 τελειωμένες επιθέσεις, 2 άσσους και 11 άμυνες, σημειώνοντας το δεύτερο της συνεχόμενο double-double! Στις 28 Αυγούστου, το πανεπιστήμιο του Quinnipiac έχασε εναντίον του Bryant, με τη Ζαμπάτη να έχει συμμετοχή, σημειώνοντας 5 τελειωμένες επιθέσεις, 2 άσσους και 6 άμυνες. 

Επόμενες υποχρεώσεις:
3/9 με  Syracuse and Hartford  
4/9 με Yale

Έλενα Καρακάση
Το Πανεπιστήμιο των Συρακουσών της Έλενας Καρακάση έπαιξε με το Buffalo University και το University of Connecticut  στις 27 Αυγούστου. Και τα δύο παιχνίδια τελείωσαν υπέρ του Πανεπιστημίου των Συρακουσών (3-2 εναντίον του Buffalo, 3-0 έναντι του Connecticut), με την Ελληνιδα πασαδόρο να ηγείται στις ασίστ και στα δύο παιχνίδια. Στο πρώτο τους παιχνίδι εναντίον του Buffalo η Καρακάση εμφανίστηκε και στα 5 σετ και σημείωσε  2 τελειωμένες μπαλες , 40 ασίστ, 8 αμυνες και 1 άσο. Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας εναντίον του Κονέκτικατ η Καρακάση κατέγραψε 4 τελειωμένες μπαλες, 33 ασίστ, 1 άσο και 8 αμυνες. Στις 28 Αυγούστου το Syracuse University αντιμετωπισε το University of Albany καταγράφοντας αλλη μια νικη για την φετινή σεζόν. Η ελληνιδα πασαδόρος ηγήθηκε για άλλη μια φορα στις ασίστ για την ομάδα της καταγράφοντας 27 ασιστ, 1 άσο, 4 επιθέσεις και 9 αμυνες.

Επόμενες Υποχρεώσεις
3/9 με Quinnipiac
3/9 με Yale
4/9 με  Χάρτφορντ

Χρυσάνθη Σταματίου
Η ομάδα της Σταματίου στο πανεπιστήμιο του Bellarmine ξεκίνησε τη σεζόν παίζοντας στο Eastern Illinois Tourney, σημειώνοντας τρεις ήττες εναντίον των Chicago State(1-3), Eastern Illinois(2-3) and IUPUI(1-3). Η Ελληνίδα ακραία είχε συμμετοχή και στα τρία παιχνίδια με ικανοποιητικές εμφανίσεις. Στις 27 Αυγούστου σημείωσε 10 τελειωμένες επιθέσεις, 8 άμυνες και 1 άσσο εναντίον του Chicago State. Στις 28 Αυγούστου, η Σταματίου είχε 9 τελειωμένες επιθέσεις και 8 άμυνες εναντίον των Eastern Illinois και IUPUI συνολικά. 

Επόμενες υποχρεώσεις:
3/9 με  GWU  
4/9 με  SCSU and Tennessee State 

Ευφροσύνη Αλεξάκου, Αριάδνη Καθάριου 
Τριπλή αγωνιστική για το τριήμερο είχαν οι Ελληνίδες της κόκκινης θύελλας. Την Παρασκευή 27/8 ήρθαν αντιμέτωπες με το Penn State με το οποίο σημείωσαν ήττα 3-0. Η Αλεξάκου σημειωσε 11,5 πόντους με  10 επιθέσεις, 1 μπλοκ και 9 άμυνες και 1 άσσο. Από την άλλη πλευρά η Καθάριου ειχε 4 ποντους με 3 επιθέσεις 2 μπλοκ και 1 αμυνα. Στην συνεχεια το St. John’s University ήρθε αντιμετωπο με το UCF (university of Central Florida) με ήττα 3-0. Η Αλεξάκου σημείωσε 11,5 πόντους με 10 επιθέσεις, 1 μπλοκ και 7 άμυνες και 1 άσσο και η Καθάριου 5 πόντους με 3 επιθέσεις και 2 μπλοκ. Το ίδιο βράδυ ήρθαν αντιμέτωπες με το Georgia Tech University όπου σημείωσαν 3-0 ηττα. Η Αλεξάκου ειχε 7,5 πόντους με 7 επιθέσεις 1 μπλοκ και 12 άμυνες. 

Αναλυτικά τα στατιστικά:
Ευφροσύνη Αλεξάκου: (10 επιθέσεις, 1 μπλοκ, 9 άμυνες), Αριάδνη Καθάριου: ( 3 επιθέσεις, 2 μπλοκ και 1 αμυνα) Ευφροσύνη Αλεξάκου: ( 10 επιθέσεις 1 μπλοκ 7 άμυνες) Αριάδνη Καθάριου (3 επιθέσεις και 2 μπλοκ), Ευφροσύνη Αλεξάκου 7 επιθέσεις 1 μπλοκ και 12 άμυνες). 

Επόμενες υποχρεώσεις:
3/9  με Albany και  Cornell 
4/9 με Colgate  

Μαρκέλλα Λαναρά 
Στις 27 Αυγούστου, το πανεπιστήμιο George Washington University της Λαναρά παρά τις καλές εμφανίσεις της Ελληνίδας κεντρικού, είχε δύο ήττες στις πρώτες αγωνιστικές της σεζόν εναντίον του Howard(0-3) και American(1-3).  Η Λαναρά είχε 3 τελειωμένες επιθέσεις και 1 άμυνα εναντίον του Howard, καθώς και 3 τελειωμένες επιθέσεις, 1 μπλοκ και 2 άμυνες εναντίον του American. 

Επόμενες υποχρεώσεις:
3/9 με Bellarmine  
4/9 με Tennessee State and SCS

Ελισάβετ Παπαγεωργίου
Η ομάδα της Παπαγεωργίου στο πανεπιστήμιο του Eastern Illinois είχε ένα δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν του 2021, με 3 νίκες εναντίον των πανεπιστημίων IUPUI, Bellarmine and Chicago State. Η Ελληνίδα διαγώνια είδε συμμετοχή σε δύο από τα τρία παιχνίδια. Εναντίον των IUPUI and Bellarmine η Παπαγεωργίου σημείωσε 6 τελειωμένες επιθέσεις, 1 άσο και 3 άμυνες συνολικά.

Επόμενες υποχρεώσεις:
2/9 με  Northern Illinois
4/9 με Northern Illinois

Έλενα Λεονταρίδου:
Η ελληνίδα κεντρικός του Providence College άταν ασταμάτητη! Το πανεπιστήμιο της ήρθε αντιμέτωπο με Merrimack College όπου επικράτησαν 3-0  και με το Army όπου σημείωσαν ήττα 3-1 στις 27/8 όπου η Λεονταρίδου είχε στο πρώτο παιχνίδι 7 επιθέσεις, 2 μπλοκ και 1 αμυνα. Το Providence college επικράτησε 3-1 απέναντι στο Army (27/9)  όπου η Έλενα  είχε 7 επιθέσεις και 2 μπλοκ. Την επόμενη μέρα απέναντι στο Iona College (28/9) η ελληνίδα κεντρικός είχε 3 επιθέσεις και 1 μπλοκ. 

Επόμενες υποχρεώσεις:
31/8 με University of Rhode Island 

Ευφροσύνη Μπακοδήμου:
Σερί νίκες ολες 3-0 για το Towson University στις 27 & 28/9! Η ελληνίδα ακραία σημείωσε 9 πόντους στο πρώτο παιχνίδια ενάντια στο Morgan State με 4 επιθέσεις, 2 μπλοκ, 5 άμυνες και 4 άσσους. Επόμενος αντίπαλος για Towson ήταν το Cleveland State University στο οποίο σημείωσε 10 πόντους με 9 επιθέσεις, 1 άσσο και 3 άμυνες. Το διήμερο έκλεισε με την ομάδα να αντιμετωπίζει το Binghamton University με την Μπακοδήμου να σημειώνει 12 πόντους με 12 επιθέσεις και 7 άμυνες. 

Επόμενες Υποχρεώσεις:
3/9 με Stony Brook 

Μαριαλένα Μπαμπίρη
Το κολέγιο Lyon της Μαριαλένας Μπαμπίρη είχε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα σεζόν με δύο νίκες εναντίον του Paul Quinn College και του Southwestern Christian University. Το πρώτο παιχνίδι εναντίον, του Paul Quinn College η Μπαμπίρη ειχε 7 τελειωμένες επιθέσεις σε συνδυασμό με 2 αμυνες. Η Ελληνίδα κεντρικός είχε τα καλύτερα στατιστικά στην ομαδα της με ποσοστό .462. Στο παιχνίδι με το Southwestern Christian University, η Μπαμπίρη σημείωσε 9 πόντους, 7 επιθεσεις, 1 μπλοκ και 1 άσο. Η κεντρικός είχε για ακόμα μια φορά τα καλύτερα στατιστικά για το Lyon college 0,389. Στις 28 Αυγούστου το Lyon College έπαιξε με το Wiley College και το Jarvis Christian College. Το Πανεπιστήμιο της Μπαμπίρη νίκησε το Wiley College και το Jarvis Christian University με νικες 3-0 σετ. Η Ελληνίδα κεντρικός μπλοκέρ σημείωσε 7 πόντους που προήλθαν από 5 τελειωμένες επιθέσεις, 2 ασίστ και 2 άμυνες και 2 μπλοκ.

Επόμενες Υποχρεώσεις:
31/8 με  Bethel University
3/9 με Centenary College
3/9 με  Mid America Christian University

Ηρώ Χούντα- Ζωη Σερόλλι
Η σεζόν δεν ξεκίνησε ιδανικά για το University of Wisconsin Green Bay. Στις 27 Αυγούστου, το Green Bay αντιμετώπισε το Ball State, το παιχνίδι έληξε 3-1 υπέρ του Ball State. Η Χούντα έπαιξε και στα τέσσερα σετ καταγράφοντας 2 επιθέσεις, 2 ασους και 3 άμυνες. Η Σερόλλι εμφανίστηκε σε ένα σετ καταγράφοντας 1 πόντο από επίθεση. Την ίδια μέρα που οι Φοίνικες του Green Bay αντιμετώπισαν το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Ντακότα, το παιχνίδι τελείωσε υπέρ της Βόρειας Ντακότα 2-3. Η Σερόλλι εμφανίστηκε σε 2 σετ και κατέγραψε 2 άσσους, ενώ η Χούντα εμφανίστηκε και στα 5 σετ και κατέγραψε μια επίθεση, 1 άσσο και 9 άμυνες, για τους φοίνικες. Στις 28 Αυγούστου το University of Wisconsin Green Bay αντιμετώπισε το St. Thomas University και το University of Northern Iowa. Οι φοίνικες του Green Bay επικρατησαν του St. Thomas με νίκη 3-1, η Ηρώ Χούντα βοήθησε σημαντικά την ομάδα της καταγραφοντας 11 ποντους που προηλθαν απο 8 επιθεσεις, 5 μπλοκ, 6 αμυνες, η Ζωή Σερόλλι δεν αγωνίστηκε. Στην αναμετρηση του Green Bay με το UNI η ομαδα των Σερολλί - Χούντα ηττήθηκε με 3-1. Ωστοσο οι ελληνιδες αθλητριες βοήθησαν σημαντικά. Η Χούντα σημείωσε 13 ποντους που προήλθαν απο, 10 επιθέσεις, 3 άσους και 5 άμυνες. Ενώ η Σερόλλι κατέγραψε 7 αμυνες και 1 ασο.

Επόμενες Υποχρεώσεις:
3/9 με New Mexico University και  Texas Southern
4/9 με ACU

Αριστέα Τοντάι
Το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι έπαιξε εναντίον του Tarleton State, το παιχνίδι τελείωσε υπέρ του Miami U (3-0). Η Ελληνίδα κεντρικη  μπλοκέρ εμφανίστηκε σε ένα από τα 3 σετ και κατέγραψε 3 τελειωμένές επιθέσεις, 2 ασίστ και 1 μπλοκ. Στις 29 Αυγούστου, το Miami U αντιμετώπισε το UMBC, το παιχνίδι τελείωσε υπέρ του πανεπιστημίου του Μαϊάμι. Η ελληνίδα κεντρικός είχε τα καλύτερα στατιστικά της αναμέτρησης 0,833. Η Αριστέα Τοντάι ειχε 5 επιθέσεις, 1 άμυνα και 1 μπλοκ.

Επόμενες Υποχρεώσεις:
9/3 με South Florida
05/9 με  South Florida

Σταυρούλα Παπάζογλου
Η ομάδα της Παπάζογλου στο Lewis and Clark State College, είχε μία ήττα εναντίον του Embry-Riddle(2-3) και μία νίκη εναντίον του Valley City State(3-0) στις 27 Αυγούστου, ενώ στις 28 Αυγούστου σημείωσε δύο ήττες εναντίον των MSU-Northern(1-3) andArizonaChristian(0-3). Η Ελληνίδα παίκτρια είδε κυρίως συμμετοχή στη πίσω ζώνη με 5 άμυνες. 

Επόμενες υποχρεώσεις:
3/9 με Southern Oregon 
4/9 με  Oregon Tech 

Στέλλα Αντύπα
Η ομάδα της Αντύπας είχε ένα ικανοποιητικό ξεκίνημα της σεζόν με δύο νίκες εναντίον του USF(3-0) και UMBC(3-2) και μία ήττα εναντίον του FGCU(0-3). Η Ελληνίδα ακραία συμμετείχε κυρίως στη πίσω ζώνη με 5 άμυνες. 

Επόμενες υποχρεώσεις:
3/9 με CCS
4/9 με Lafayette and UConn