Οι Έλληνες διαιτητές στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών

Οι Έλληνες διαιτητές που θα σφυρίξουν αγώνες στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών.

Ο διεθνής διαιτητής Αλέξανδρος Μυλωνάκης θα είναι 1ος διαιτητής στην αναμέτρηση της Βοσνίας με την Αλβανία για τον Η' όμιλο το Σάββατο 6 Αυγούστου, ενώ θα είναι 2ος ρέφερι στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Αλβανία μία ημέρα αργότερα.

Ο διεθνής διαιτητής Μιχάλης Κουτσούλας θα είναι 1ος διαιτητής στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με το Λουξεμβούργο για τον Δ' όμιλο την Τετάρτη 10 Αυγούστου.

Ο διεθνής διαιτητής Αλέξανδρος Αβραμίδης θα είναι 1ος διαιτητής στην αναμέτρηση της Τουρκίας με τη Δανία για τον Α' όμιλο την Τετάρτη 10 Αυγούστου.

Ο διεθνής διαιτητής Βασίλης Βασιλειάδης θα είναι 2ος διαιτητής στην αναμέτρηση της Ουγγαρίας με τη Γεωργία για τον Ζ' όμιλο την Τετάρτη 17 Αυγούστου.
 
Ο διεθνής διαιτητής Νώντας Γεροθόδωρος θα είναι 1ος διαιτητής στην αναμέτρηση της Αλβανίας με τη Ρουμανία για τον Η' όμιλο το Σάββατο 20 Αυγούστου το Σάββατο 20 Αυγούστου.


Ο διεθνής διαιτητής Κώστας Βουδούρης θα είναι 2ος διαιτητής στην αναμέτρηση της Δανίας με τον Αζερμπαϊτζάν για τον Α' όμιλο το Σάββατο 20 Αυγούστου.