Σχολή υποψήφιων διαιτητών βόλεϊ ( Κυκλάδες - Πάρος)

  • Γράφτηκε από την 
  • Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

 

Αγαπητοί φίλοι θέλοντας να συνδράμουμε και εμείς στην προσπάθεια των ομάδων των νησιών για την ανάπτυξη του βόλεϊ στεκόμαστε αρωγός στις ομάδες βόλεϊ της Πάρου, που σε λίγο καιρό θα παίζουν στο νέο κλειστό του νησιού τους.

Διοργανώνουμε, λοιπόν, μία ακόμη σχολή στις Κυκλάδες, στην Πάρο, ώστε να βοηθήσουμε να μειωθούν τα έξοδα μετακίνησης διαιτητών από τα γύρω νησιά για τους εντός έδρας αγώνες τους. Η σχολή θα γίνει στην Παροικιά της Πάρου και βέβαια η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Πάρου βοηθάει και κατοίκους άλλων γειτονικών νησιών να παρακολουθήσουν την σχολή.

Με μεγάλη μας χαρά λοιπόν, ανακοινώνουμε την 1η σχολή υποψήφιων διαιτητών βόλεϊ στην Πάρο.

Ο Σύνδεσμός μας, υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Διαιτητών βόλεϊ Ελλάδος (Ο.Δ.Β. Ε) και σε συνεργασία με τις ομάδες βόλεϊ της Πάρου, διοργανώνει Σχολή υποψηφίων Διαιτητών Βόλεϊ στην Παροικιά της Πάρου τον τριήμερο 3,4,5 Μαρτίου 2017.

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου στο τηλέφωνo :

6945430468 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


(θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας )

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

1. Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας

2. Απολυτήριο Λυκείου ή τίτλος σπουδών

3. Ποινικό Μητρώο (γενικής χρήσης)

4. Παράβολο συμμετοχής

http://sydpedap.gr/news/view/ 109      

Παρακαλούμε όπως μας βοηθήσετε στην επικοινωνία της διοργάνωσης με το κοινό σας.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

Σύνδεσμος Διαιτητών  Πετοσφαίρισης
Δυτικής Αττικής & Πειραιά

Τηλ/φαξ 
E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web: www.sydpedap.gr

Πηγή ΣΥ.Δ.ΠΕ.Δ.Α.Π.