Με νίκη συνέχισαν την πορεία τους οι νεάνιδες του ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ.

Μεγάλη νίκη πραγματοποίησαν το απόγευμα οι Νεάνιδες του ΑΣΠ Κορίνθου επικρατώντας του ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ με 3-1 σετ.

Τα κορίτσια της Κορίνθου σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το ματς ήταν ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ισάξιες ομάδες, με δύο σετ να κρίνονται στην παράταση και να καταλήγουν στις ψυχωμένες Νεάνιδες μας!

Το 1ο σετ κρίθηκε σε μικρές λεπτομέρειες καθώς οι ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο με τις αθλήτριες μας να εκμεταλεύονται τις περισσότερες επιλογές που είχαν και να παίρνουν το σετ με 26-24.

Στο 2ο σετ οι ομάδες κυνήγησαν με πάθος τη νίκη. Οι νεάνιδες του Ποσειδώνα έστειλαν το παιχνίδι στην ¨παράταση «ισοφαρίζοντας » 25-25. Τελικά πιο ψύχραιμες οι αθλήτριες του ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ κέρδισαν με 27-25.

Στο 3ο σετ ο ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ επέβαλε το ρυθμό του και δεν συνάντησε καμία αντίσταση από την γηπεδούχο ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ και πήρε το σετ με 16-25.

Στο 4ο και κρίσιμο σετ οι αθλήτριες του ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ μπήκαν στο παρκέ πιο ψυχωμένες και προετοιμασμένες για την νίκη. Έβγαλαν εγωισμό, πάθος και με ψυχραιμία στις κρίσιμες φάσεις αντιμετώπισαν με σοβαρότητα την κρισιμότητα του αγώνα και επικράτησαν με 25-23 κερδίζοντας τον αγώνα με 3-1 σετ απέναντι σε μια ισοδύναμη ομάδα.

Πολλά μπράβο σε όλες!!

Το παιχνίδι ήταν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΣΠΕΠ.

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδα μας:(26-24, 27-25, 16-25, 25-23)

ΑΣΠ : Σούκουλης Γιάννης,

Βενετσάνου Μ., Ντρίζα Ν., Θεοδοσίου Ζ., Ρήγα Π., Κεχρολογου Μ.(L), Τσίπα Ε., Λιάπη Σ.,Δάφνη Β., Χατζηαναστασίου Α., Βασιλοπούλου Α.Καραμάνου Α.

Επόμενη αγωνιστική στις 7/11/2020 στις 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο Βραχατίου με αντίπαλο τον ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΥ