Επιστροφή στο μέλλον για τις νεάνιδες της Αναγέννησης Σάμου

Οι Νεάνιδες του ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΜΟΥ ξεκινώντας με το δεξί της υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα επιβλήθηκαν της αντίστοιχης ομάδος του ΑΠΣ ΙΩΝΙΚΟΣ μέσα στο Καρλόβασι με σκορ 0-3.

Τα κορίτσια μας στο 1ο σετ παίζοντας το πρώτο παιχνίδι της σαιζόν χρειάστηκαν λίγο χρόνο να βρουν τα πατήματά τους και επικράτησαν της φιλότιμης ομάδος του ΑΠΣ ΙΩΝΙΚΟΥ με 19-25.

Στο 2ο σετ η ομάδα μας ανέβασε ρυθμό και παρ΄ όλη την μαχητικότητα των αντιπάλων δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του σετ, ενώ έδωσε την δυνατότητα στον προπονητή να χρησιμοποιήσει όλα τα κορίτσια φτάνοντας στην κατάκτηση του με 15-25.

Τέλος στο 3ο σετ τα κορίτσια μας σταθερά στην απόδοσή τους (το φανερώνουν και τα σκορ των σετ) δεν έδωσαν δικαιώματα αμφισβήτησης, χρησιμοποιήθηκαν επίσης όλα τα κορίτσια και τελείωσαν το σετ με 14-25 και το παιχνίδι με 0-3 σετ.

Συνοψίζοντας η ομάδα μας, παίζοντας σε σταθερό ρυθμό μπήκε με το δεξί στην αφετηρία του πρωταθλήματος μην αφήνοντας περιθώρια στην φιλότιμη και αξιόμαχη ομάδα του ΑΠΣ ΙΩΝΙΚΟΥ για καμία σκέψη διεκδίκησης της νίκης. Με την εμφάνισή τους δε, επέτρεψαν και την συμμετοχή όλων κοριτσιών της αποστολής και τα οποία ανταποκρίθηκαν στις συγκεκριμένες συνθήκες του παιχνιδιού.

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια.

Δελτίο τύπου: ΑΣ Αναγέννηση Σάμου