Τελικά πανελληνίου νεανίδων: MVP και καλύτερη επιθετικός η Σταματία Κυπαρίσση (απονομές)

Η ακραία του Π.Α.Ο.Κ. Σταματία Κυπαρίσση για δεύτερη συνεχή σεζόν κατακτά το βραβείο της MVP του πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20.
Η νεαρή αθλήτρια ήταν και η πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης και παρέλαβε και το βραβείο της καλύτερης επιθετικού.

Αναλυτικά:

MVP: Σταματία Κυπαρίσση (Π.Α.Ο.Κ.), την απονομή έκανε ο Χρήστος Σύλλας, πρόεδρος της Κ.Ε.Π./Ε.Ο.ΠΕ. και μέλος του Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ..

Καλύτερη επιθετικός: Σταματία Κυπαρίσση (Π.Α.Ο.Κ.), την απονομή έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής κορασίδων Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος.

Καλύτερη πασαδόρος: Ελισάβετ Ηλιοπούλου (Π.Α.Ο.Κ.), την απονομή έκανε η Χριστίνα Γαλανοπούλου σύμβουλος αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής.

Καλύτερη σέρβερ: Ελισάβετ Ηλιοπούλου (Π.Α.Ο.Κ.), την απονομή έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Μπουτσουρής.

Καλύτερη μπλοκέρ: Κυριακή Τερζόγλου (Π.Α.Ο.Κ.), την απονομή έκανε η Έφη Χρόνη-Έρωτα, μέλος του Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ. και της Αγωνόδικης Επιτροπής.

Καλύτερη λίμπερο: Ελένη Παπαδοπούλου (Π.Α.Ο.Κ.), την απονομή έκανε ο Φώτης Πέρρος, μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής.

Την απονομή στον Απόλλωνα Πάτρας για την κατάκτηση της 4ης θέσης έκανε η Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής Μαργαρίτα Βάρσου.

Την απονομή στον Ναύαρχο Βότση για την κατάκτηση της 3ης θέσης έκαναν η αντιδήμαρχος Μαρκόπουλου Μένη Βαμποράκη και το μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής Φώτης Πέρρος.

Την απονομή στο Μαρκόπουλο για την κατάκτηση της 2ης θέσης έκαναν ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Νίκος Πέππας και το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Έφη Χρόνη-Έρωτα.

Την απονομή στον πρωταθλητή Π.Α.Ο.Κ. έκαναν ο Δήμαρχος Μαρκόπουλου Κώστας Αλλαγιάννης και ο πρόεδρος της Κ.Ε.Π./Ε.Ο.ΠΕ. και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χρήστος Σύλλας.

Πριν τις απονομές στις συμμετέχουσες ομάδες, η Ε.Ο.ΠΕ. απέμεινε αναμνηστικές πλακέτες στον Δήμαρχο Μαρκόπουλου Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη, στην Αντιδήμαρχο Μένη Βαμποράκη, στον Αντιπεριφερειάρχη Αττικής Νίκο Πέππα και στην Εντεταλμένη Σύμβουλο Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής Μαργαρίτα Βάρσου.