Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νίκη με άγχος για τους έφηβους του Πανερυθραϊκού

Μετά από έναν αγώνα που δεν είναι για περγαμηνές η Εφηβική μας ομάδα κέρδισε την αντίστοιχη του Α.Ο.Π Κηφισιάς στο 5ο σετ (3-2) και εξασφάλισε την πρόκριση της στο Τελικό του θεσμού και το κυριότερο την αγωνιστική συνέχεια της με τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, στη φάση των 16 ομάδων από όλη την Ελλάδα.

Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε νικήσει σχετικά εύκολα 2 φορές την ομάδα της Κηφισιάς, σήμερα όμως δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, με αποτέλεσμα λόγω των πολλών λαθών της στο 1ο σετ να εκνευριστεί και να αγχωθεί, κάτι που χειροτέρεψε την αγωνιστική της εικόνα και έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο της να προηγηθεί 2 φορές στα σετ 0-1 και 1-2. Χρειάστηκε να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να ισοφαρίσει το σκορ σε 2-2 σετ και να πάρει εύκολα 5ο σετ 15-4 και μαζί την πρόκριση.


Η ομάδα τώρα έχει την δυνατότητα χωρίς άγχος να δουλέψει, να οργανωθεί ώστε να μπει στην επόμενη φάση και να απολαύσει τους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που αρχίζει στις 5 Μαρτίου.
Τα σετ 17-25/25-18/19-25/25-20/15-4
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Γ.Ρουσάκης (Προπονητής), Μανδηλάρης Σ., Σταφυλοπάτης Α., Σπηλιωτόπουλος Π., Συμαντήρας Ε., Ζαρωτιάδης Σ., Μπάος Π., Ρεστέμης Τ., Αλεξόπουλος Α., Δοροβάτας Ν., Φωλιάς Λ., Σουσούνης Π., Ταραμίγκος Κ., Στρίκκα Σ., Ματζαβίνος Ε.
Α.Ο.Π Κηφισιάς: Κ. Παπακωνσταντίνου (Προπονητής), Σιδέρης Γ., Γκότσης Ν., Συναδινός Σ., Μυκωνιάτης Μ., Κοσμάς Ι., Μερκουράκης Λ., Κεράνης Χ., Σκίκος Ι., Σπηλιώτης Α., Γρηγοριάδης Μ., Μαυρογένης Σ.

πηγή:panerythraikosvolley.gr

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.