Τελετή Βράβευσης «Only 4 Stars» στον Άγιο Στέφανο

Tην Κυριακή 19/05 στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Βράβευσης " Only 4 Stars",  για να γιορτάσουμε το τέλος της αγωνιστικής περιόδου των ομάδων μας, στο κλειστό γήπεδο Αγίου Στεφάνου. 

Οι αθλήτριες μας, μικρές και μεγάλες, σε συνεργασία με τους προπονητές τους, θα παρουσιάσουν τις δεξιότητες τους στο βόλεϊ, με τον φωτισμό και τη μουσική ενός all star game.

Επίσης, θα γίνει επίδειξη καθιστού βόλεϊ από μέλη της εθνικής ομάδας και την προπονήτρια τους κ. Ζωή Γονιού, με σκοπό τη γνωριμία και τη διάδοση του ως άθλημα των Παραολυμπιακών Αγώνων.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν γνωστές προσωπικότητες από τον χώρο του βόλεϊ, όπως ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού, κ. Κυριάκος Καμπερίδης, η υπεύθυνη των ακαδημιών του Παναθηναϊκού και βετεράνος πρωταθλήτρια του ΠΑΟ, κ. Σοφία Αγγελάκη, η αρχηγός της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού, κ. Πένυ Ρόγκα, και «η δική μας» κ. Μαρία Καλαρά, που έχει διατελέσει προπονήτρια σε ομάδες της Α1 και Α2 εθνικής κατηγορίας, οι οποίοι θα βραβευθούν για την προσφορά τους στον αθλητισμό της χώρας μας.

Στην τελετή θα παραστούν οι τοπικοί Δημοτικοί και Περιφερειακοί Φορείς και θα καλυφθεί δημοσιογραφικά από τα ΜΜΕ.

Σας περιμένουμε για να τιμήσουμε όλοι μαζί το άθλημα που αγαπάμε.