Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανακοίνωση του Ιωνικού Νίκαιας

Ο Ερασιτέχνης Ιωνικός ενημερώνει όλο το φίλαθλο κοινό πως το τμήμα βόλεϊ το οποίο ενεργοποιήθηκε επί των ημερών μας μετά από πολλά χρόνια αδράνειας θα συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία τόσο στο γυναικείο όσο και στο αντρικό.

Οι επιτυχίες που ήρθαν τα προηγούμενα χρόνια με συνεχείς πανελλήνιες διακρίσεις στα ηλικιακά τμήματα αγοριών και κοριτσιών καθώς και οι άνοδοι του γυναικείου και του αντρικού τμήματος ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Ήταν το αποτέλεσμα της φιλοσοφίας μας που θέλει την ομάδα να «τροφοδοτείται» με παίκτες από τις ακαδημίες παράγοντας τα μεγάλα ταλέντα του αυριανού βόλεϊ.

Δυστυχώς οι σκληρές και απρόβλεπτες κοινωνικοοικονομικές εξελίξεις των τελευταίων μηνών – ας μην ξεχνάμε την μεγάλη μάχη που δώσαμε εν μέσω πανδημίας όλοι οι ερασιτεχνικοί σύλλογοι για να επιβιώσουμε, καθώς και όσα ακολούθησαν στις αυξήσεις των τιμών τους τελευταίους μήνες- έχουν αρνητικό αντίκτυπο σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας σε μια πόλη που οι οικογένειες παλεύουν καθημερινά για να ανταπεξέλθουν και οι ελάχιστοι χορηγοί που συνεισφέρουν αυτά τα χρόνια είναι -δικαίως- επιφυλακτικοί στο να συνεχίζουν προσφέρουν στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Όλα τα παραπάνω ανέτρεψαν τον αρχικό μας σχεδιασμό με έναν σκληρό τρόπο. Όμως για εμάς στον Ιωνικό η οικονομική φερεγγυότητα και συνέπεια είναι αδιαπραγμάτευτες και για τον λόγο αυτό θα συνεχίσουμε την πορεία μας με τον τρόπο που έχουμε αποφασίσει από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε.

Η συνεχής επένδυση στις ακαδημίες μας για τα παιδιά της Νίκαιας αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά θα συνεχιστεί απρόσκοπτα και με σκοπό και την νέα χρονιά τόσο το αντρικό τμήμα να πρωταγωνιστήσει στην Β Εθνική με δικούς του αθλητές, όσο και το γυναικείο να διεκδικήσει και φέτος την άνοδο.Να μην ξεχνάει κανείς άλλωστε πως ο ιστορικός Ιωνικός είχε και θα έχει την δύναμη να ανταπεξέλθει σε κάθε δυσκολία και φυσικά το τεράστιο μέγεθός του, του απαγορεύει να εμπλέκεται σε μικρότητες. Συνεχίζουμε ενωτικά και το έργο μας, όπως όλα αυτά τα χρόνια, θα φροντίσει από μόνο του να ακουστούμε πάλι σε όλη την Ελλάδα.

Τέλος, έστω και με μια καθυστέρηση η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ιωνικού νιώθει την ειλικρινή ανάγκη να ευχαριστήσει την κα. Αθηνά Γεωργοπούλου που μέχρι και το καλοκαίρι του 2022 αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους ανθρώπους στην οργάνωση και στην διαχείριση του τμήματος βόλεϊ του Ιωνικού. Χωρίς εκείνη τίποτα δεν θα μπορούσε να έχει επιτευχθεί και είμαστε όλοι ευγνώμονες και χαρούμενοι που πλέον συνεχίζει από το πόστο του Ταμεία στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη, να προσφέρει ανιδιοτελώς χρόνο και ιδέες.

Υ.Γ. Ο Ιωνικός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Elite Star Volley Academy. Η συνεργασία των τελευταίων χρόνων αφορούσε αποκλειστικά και μόνο την χορηγική υποστήριξη. Η Elite Star Volley Academy – φυσικά – παραμένει χορηγός μας μέχρι το τέλος της αθλητικής περιόδου.

Α.Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.