Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με το δεξί ο ΑΟ Καβάλας στο πρωτάθλημα με νίκη επί του Ηρακλή (photos)

Τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης αντιμετώπισε ο ΑΟ Καβάλας στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας γυναικών στο γήπεδο "Αλ. Δημόγλου" για την 1η αγωνιστική.

Χρειάστηκαν 130' παιχνιδιού και τέσσερα σετ για να κριθεί η νικήτρια ομάδα. Ο Ηρακλής γενικά άργησε να βρει τον ρυθμό του, έκανε πολλά λάθη και κατάφερε να κερδίσει μόνο ένα σετ. Η Καβάλα κι εκείνη με αρκετά λάθη, αλλά με καλύτερο μπλοκ και ψυχολογία, κατάφερε να κερδίσει τα τρία σετ και το παιχνίδι.

Στο 1ο σετ ο Ηρακλής άργησε να μπει στο παιχνίδι καθώς η Καβάλα βρισκόταν συνέχεια μπροστά μέχρι το τέλος του σετ, ενώ σημειώθηκαν πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες. Τελικά η Καβάλα κατέκτησε το σετ με 25-15.
Στο 2ο σετ ισορρόπησαν οι δύο ομάδες επιθετικά και αμυντικά, ήταν συνέχεια κοντά στο σκορ, ενώ ο Ηρακλής το διεκδίκησε από την αρχή και κατάφερε να το κατακτήσει με 23-25.
Στο 3ο σετ ο Ηρακλής υστερούσε πολύ στο σερβίς, πράγμα που τον άφησε πίσω με μικρή όμως διαφορά, που ήταν όμως αρκετή για να χάσει το σετ με 25-22.
Στο 4ο σετ ο Ηρακλής πίεσε αρκετά στο σερβίς από τα μισά του σετ και μετά, αλλά η Καβάλα με βελτιωμένο μπλοκ και ανεβασμένη διάθεση από το αποτέλεσμα του προηγούμενου σετ, τελείωσε σχετικά εύκολα με 25-23. Ο Ηρακλής σε αυτό το σετ άργησε να μπει στο κλίμα του παιχνιδιού, καθώς είχε μείνει αρκετά πίσω μέχρι τα μισά και δεν πρόλαβε να καλύψει τη διαφορά.

Τα σετ: 25-15 (31’), 23-25 (34’), 25-22 (31’), 25-23 (34’)

ΑΟ Καβάλας (Μπαλάσας Δ.): Αγγελοπούλου, Αντωνίου, Δικαστοπούλου, Βουρβουτσιώτου, Γεωργιάδου, Ρωσσιάδου, Γερακίνα, Τσακιρίδου, Γκίκα, Μπαρντακτζιάν, Παπαδοπούλου, Πατίκα, Βατκαλή, Ντόμι.
ΑΣ Ηρακλής (Τσιουπλής Β.): Χατζηγεωργιάδη, Μπουρλή, Χατζηλάμπρου, Βαμβακίδου, Κουρκουλούκη, Ζίγκα, Μπουρλή, Καντίδου, Καλαϊτζίδου, Λιούνη, Αξαρή, Πεγκλίδη, Μπαλογιάννη, Διβράμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.