Με το βλέμμα στον τελικό η Αναγέννηση Σάμου

Οι γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΜΟΥ με το μυαλό τους στο αύριο (Τελικό Κυπέλλου), παρά τις ελλείψεις και τα προβλήματα, πέτυχαν μια επαγγελματική νίκη και επιβλήθηκαν της αντίστοιχης ομάδος του ΑΠΣ ΙΩΝΙΚΟΥ με σκορ 3-0 μέσα στο Καρλόβασι.

Οι γυναίκες μας στο 1ο σετ κράτησαν σταθερό ρυθμό, πίεσαν στο σερβίς και παρ΄ όλη την μαχητικότητα των αντιπάλων δεν κινδύνευσαν σε κανένα σημείο του σετ και έφτασαν στην κατάκτηση του με 25-19.

Στο 2ο σετ οι γυναίκες μας με σταθερή απόδοση (το φανερώνουν και τα σκορ των σετ) δεν έδωσαν δικαιώματα αμφισβήτησης και τελείωσαν το σετ με 25-14.

Τέλος στο 3ο σετ παίζοντας τόσο όσο (μια και ο Τελικός του Κυπέλλου, είναι μόλις αύριο) επικράτησαν της φιλότιμης ομάδος του ΑΠΣ ΙΩΝΙΚΟΥ με 25-11.

Συνοψίζοντας η ομάδα μας, παίζοντας σε σταθερό ρυθμό και με το μυαλό στον τελικό του Κυπέλλου δεν άφησαν περιθώρια στην φιλότιμη και αξιόμαχη ομάδα του ΑΠΣ ΙΩΝΙΚΟΥ για καμία σκέψη διεκδίκησης της νίκης. Με την εμφάνισή τους δε, επέτρεψαν την συμμετοχή και κοριτσιών που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής και τα οποία ανταποκρίθηκαν αξιοπρεπώς στις συγκεκριμένες συνθήκες του παιχνιδιού.

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και περιμένουμε ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Δελτίο τύπου: ΑΣ Αναγέννηση Σάμου