Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/photos/pefka20-21
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Πολλές υποχρεώσεις και σκληρή δουλειά για τον Φιλαθλητικό στην Α2 γυναικών

Με όνειρα, ελπίδες αλλά και όρεξη για σκληρή δουλειά ξεκίνησε το 1ο στάδιο προετοιμασίας στο Εθνικό Στάδιο Πρέβεζας ο Φιλαθλητικός ΓΣ Πρέβεζας ενόψει των δύσκολων υποχρεώσεων του στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών Βόλευ που αρχίζει στις 24-25 Οκτ 2020.

Τα μέλη του ΔΣ της ομάδος , Β.Κωστούλας και Κ.Βενετίδης , υποδέχτηκαν την ομάδα καλωσορίζοντας τα νέα αποκτήματα .Στη σύντομη ομιλία τους , αφού ευχαρίστησαν για ακόμα μία φορά τους προπονητές και τις αθλήτριες για την πετυχημένη περσινή χρονιά και την άνοδο στην Α2 κατηγορία , τόνισαν τις προκλήσεις της νέας χρονιάς αγωνιζόμενες πλέον σε ένα δυσκολότερο και ποιοτικότερο επίπεδο θέτοντας σαν αρχικό στόχο την παραμονή και μετά την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στο πρωτάθλημα ενώ διαβεβαίωσαν ότι η Διοίκηση θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες τους και θα φροντίζει να λύνει τα όποια τυχόν προβλήματα δημιουργηθούν στην πορεία. Τέλος , τονίστηκε η αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη στο προπονητικό team με επικεφαλή τον κ. Πέτρο Παπαδόπουλο , τον βοηθό και αθλητή του Α.Ο Πρέβεζας Β.Τσουμάνη και το γυμναστή Δ.Γεωργοπέτρη ενώ κλείνοντας ευχήθηκαν μία υγιή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.
Με τη σειρά του ο προπονητής Π.Παπαδόπουλος τόνισε την αναγκαιότητα για σκληρή δουλειά και πειθαρχία όχι μόνο στην διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και σε όλη την αγωνιστική χρονιά μιας και οι ομάδες που θα συμμετέχουν στον όμιλο του Φιλαθλητικού έχουν ενισχύσει το ήδη πολύ καλό ρόστερ τους ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το τελικό αποτέλεσμα.

Δελτίο τύπου: Φιλαθλητικός ΓΣ Πρέβεζας