Χαμόγελα και αισιοδοξία στην πρώτη συγκέντρωση του Γ.Σ. Πετρούπολης

Την πρώτη της συγκέντρωση πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 25 Αυγούστου η Γυναικεία ομάδα του Γ.Σ. Πετρούπολης, εν όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021.

Η παρουσία των αθλητριών συνοδεύτηκε από πολλά χαμόγελα έχοντας πολύ καλή διάθεση και μέσα σε κλίμα χαράς και προσμονής για την έναρξη της νέας σεζόν.

Οι αθλήτριες συγκεντρώθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο 1ου Λυκείου Πετρούπολης με σκοπό να διεξαχθούν τα απαραίτητα Ιατρικά τεστ, ακολουθώντας με υπευθυνότητα τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, αλλά και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έθεσε η Πολιτεία.

Ο προπονητής της ομάδας κ. Μανώλης Αποστολογιωργάκης με την παρουσία και του προπονητικού επιτελείου, κ. Αρετή Τέζα και κ. Βαγγέλη Τσούλια , μίλησε σε όλες τις αθλήτριες δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος αλλά και ο χώρος του αθλητισμού, λόγω του Covid-19 και ευχήθηκε μία καλή αγωνιστική χρονιά με πολλές επιτυχίες, γεμάτη από Υγεία και χωρίς τραυματισμούς !

Στη συνέχεια ακολούθησε πρόγραμμα ασκήσεων αποφόρτισης και χαλαρής εκγύμνασης ώστε οι αθλήτριες να μπουν στους προπονητικούς ρυθμούς της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Καλή Αρχή και Καλή Επιτυχία !