Με το δεξί στον δεύτερο γύρο η Πετρούπολη

Με το δεξί ξεκίνησε στον 2ο γύρο η ομάδα του ΓΣ Πετρούπολης επικρατώντας επί της ομάδας του Βύρωνα με σκορ 3-1 σετ.

Ένα πραγματικά συναρπαστικό παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με την ομάδα μας να υπερτερεί σε κομβικά σημεία του αγώνα, δείχνοντας την ανάλογη ψυχραιμία εκεί που έπρεπε και όπως άρμοζε σε ένα τέτοιο παιχνίδι.


Θα πρέπει να επισημάνουμε πως σημαντικό ρόλο σε αυτήν την εικόνα της ομάδας έχει και η καθοριστική συμβολή του προπονητή τους.
Με την έλευση του Μανώλη Αποστολογιωργάκη στο πάγκο του ΓΣ Πετρούπολης, η ομάδα ακολουθεί απόλυτα τις τεχνικές οδηγίες και παρεμβάσεις του σε κρίσιμα σημεία και αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι αθλήτριες να μπορούν να διαχειρίζονται με αυτοπεποίθηση καταστάσεις πίεσης του αντιπάλου.
Αυτό φυσικά οφείλεται στην σκληρή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και σε συνάρτηση με το coaching στον αγωνιστικό χώρο, έχουν ως αντίκτυπο τις πολύ καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών και παράλληλα με την αθλητική ικανότητα των αθλητριών μας, διεκδικούν τα θετικά αποτελέσματα με απόλυτη επιτυχία!
Ένα μεγάλο Μπράβο στις αθλήτριες μας και Συγχαρητήρια στο προπονητή τους και στον γυμναστή της ομάδας, οι οποίοι έχουν συμβάλει στο μέγιστο για αυτήν την θετική μέχρι τώρα πορεία της ομάδας !
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα της Ένωσης Βύρωνα !

Δελτίο τύπου: ΓΣ Πετρούπολης