Πρώτη θέση και PreLeague για Ναύαρχο Βότση

Πρωταθλητής στον Β' όμιλο της Α2 Γυναικών είναι από το Σάββατο ο Ναύαρχος Βότσης.
Η ομάδα της Μαρίας Δεληγιάννη νίκησε για την 24η αγωνιστική με 3-1 σετ τον ΑΣ Γιάννενα και δύο στροφές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου, εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλο και μαζί το εισιτήριο για την Pre League της σεζόν 2019-20.
 
Ο Ναύαρχος Βότσης έχει 63 βαθμούς στο πρωτάθλημα, έξι περισσότερους από τη 2η Νέα Γενεά, την οποία και νικάει στην ισοβαθμία, καθώς στα μεταξύ τους παιχνίδια μετράει δύο νίκες. Έτσι, ακόμα και αν ο Βότσης κάνει δύο ήττες στα τελευταία παιχνίδια και η Νέα Γενεά δύο νίκες, δεν υπάρχει η δυνατότητα ανατροπής των δεδομένων.
 
Μετά από 24 αγωνιστικές, οι αθλήτριες της Μαρίας Δεληγιάννη έχουν μόλις μία ήττα και αυτή κόντρα στον ΑΣ Γιάννενα, τον οποίο και νίκησαν το βράδυ του Σαββάτου για να ολοκληρωθεί ο στόχος της ανόδου.
 
«Στην αρχή της σεζόν ξεκινήσαμε με στόχο να είμαστε στην τετράδα. Όμως στη πορεία τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά στον σύλλογο. Το έμψυχο υλικό, οι προπονήσεις όλα δούλευαν σε πολύ καλό βαθμό σε σχέση με άλλες χρονιές. Όταν είδαμε ότι υπάρχει η δυνατότητα να ανέβουμε κατηγορία με βάση την αγωνιστικότητα που δείχναμε, αποφασίσαμε να το κυνηγήσουμε μέχρι τέλους όλοι μαζί, διοίκηση, αθλήτριες και προπονητικό επιτελείο. Όλοι πιστέψαμε στο όραμα του συλλόγου και γι'αυτό πετύχαμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι πίστεψαν σε μένα και την ομάδα, αλλά και αυτούς που δεν μας ήθελαν, δεν μας πίστεψαν και μας έδωσαν κίνητρο για να πετύχουμε» δήλωσε η προπονήτρια του Ναύαρχου Βότση Μαρία Δεληγιάννη.
 
Τα σετ: 3-1 (25-15, 25-13, 24-26, 25-16)
 
ΑΠΣ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΒΟΤΣΗ (Δεληγιάννη): Σακαράκη, Μπάγγου, Αντύπα, Λυκούδη, Θεοτή, Γαϊτανίδου / Μυρίδου (λ), Μπαλογιάννη, Σαλαγκούδη. 
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (Τσιούπης): Σαρλή, Ντερού, Μπόζιου, Κατσόγιαννου, Παππα, Καρακατσιάνη / Αδάμου (λ), Στεφάνου, Σαββάογλου, Κουκούτη.
 
Η βαθμολογία του Β' ομίλου ΕΔΩ.