Μηλιώνης: «Οι λόγοι παραίτησής μου είναι προσωπικοί»

Tο ΔΣ της Αναγέννησης Σάμου ανακοίνωσε την παραίτηση του Κώστα Μηλιώνη από την ομάδα και σαν αίτιο παρουσίασε την άρνησή του να μετακινηθεί στο νησί.

Ωστόσο ο κος Μηλιώνης θέλοντας να «βάλει τα πράγματα στη θέση τους» απέστειλε στο Greekvolley την ακόλουθη επιστολή:

«Απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ της Αναγέννησης Σάμου πότε δεν τέθηκε θέμα μετακίνηση μου γιατί πρώτον δεν ήταν ούτε είναι εφικτό να γίνει και δεύτερον ποτέ δεν ήταν προϋπόθεση η μετακίνηση μου για να είμαι προπονητής την χρονιά αυτή.

Οι λόγοι που με ανάγκασαν να παραιτηθώ είναι προσωπικοί, γιατί δεν έγιναν από τον σύλλογο οι μετεγγραφές που πρότεινα, γιατί δεν έγιναν οι φιλικοί αγώνες που είχα προγραμματίσει έτσι ώστε οι ομάδα να παρουσιαστεί πιο έτοιμη στα επίσημα ματς και να μην περιμένει με τα επίσημα ματς να κερδίσει κάποιους σημαντικούς αγώνες για τον στόχο που είχαμε βάλει, και ο πιο βασικός λόγος της παραίτησης μου ήταν ότι προπονητής εκ του μακρόθεν δεν μπορεί να γίνει εάν και η διοίκηση το αποδέχτηκε αυτό.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Θεολόγο Φράγκο τον πρόεδρο της ομάδας, τον Δημήτρη Φράγκο τον αδελφό του που ήταν δίπλα μου σε όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας , καθώς επίσης και τους δύο συνεργάτες μου που ότι τους είχε ανατεθεί το εκτέλεσαν πλήρως.

Θέλω επίσης να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα και στον καινούργιο προπονητή και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουν στον στόχο που έχουν βάλει για την φετινή χρονιά. Καλή συνέχεια».