Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κέρδισε το ντέρμπυ με ΕΑΛ η Κόρινθος (VIDEO)

Με σύμμαχο τον υπέροχο  κόσμο της, η ΑΣΠ Κόρινθος κατάφερε, να κάμψει την αντίσταση της πολύ μαχητικής ΕΑΛ, να κερδίσει το ντέρμπι και να κάνει το 2 στα 2.
Η ομάδα της Κορίνθου παίζοντας ωραίο βόλεϊ και δείχνοντας πιο αποφασιστική σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει την πολύ καλή ομάδα της Λάρισας με σκορ 3-1 σετ.  
Αξίζει να σημειωθεί η υπερπολύτιμη  βοήθεια του κόσμου που για μια ακόμη φορά γέμισε το κλειστό και ανέβασε την ψυχολογία των κοριτσιών.
Επίσης αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή ή διαιτησία των κυρίων ΚΤΕΝΑ και  ΚΟΥΓΙΑ.
Επόμενο παιχνίδι στα Ιωάννινα με τον Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ την  Κυριακή 20/11/16 και ώρα 16:30.
ΑΣΠ Κόρινθος – ΕΑ Λάρισας, 3-1 (25-18, 25-18, 21-25, 25-20)
 
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ:  Παναγοπούλου Νάντια (C), Αλατζάκη Κωνσταντίνα, Βακάλογλου Ειρήνη, Δημητριάδη Ναταλία, Δημητροπούλου Χριστιάννα,  Ελευθερίου Κατερίνα,  Καραβούλη Αγγελική, Κωστάμη Ελισάβετ, Μαργαρίτη Μαριάννα, Μπίσκου Φωτεινή, Μπούκουρα Θεοδώρα, Παναγοπούλου Νάντια, Τομαρά Χριστίνα, Χατζησοφρωνίου Μαρένια, Ζήση Αναστασία.
Προπονητής: Γεώργιος Μπούκουρας, Στατιστικολόγος: Μαρία Βικτωράτου, Φυσιοθεραπευτής: Θεοχάρης Γιάννης
 
Ε.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ: Κουτσογιάννη Ελίνα (C), Μπατσομήτρου Ευγενία, Μπερμπέρογλου Εύη, Ριζομάρκου Νικολέτα, Εξάρχου Ειρήνη, Μανδραβέλη Μαρία, Παπαδοπούλου Ελευθερία, Αλβίζου Αποστολία, Ζιώγα Φερονίκη, Γίτση Εβίτα, Τίκα Νικολέτα
Προπονητές: Πνάκας Πέτρος, Παπαστεργίου Σωκράτης, Στατιστικολόγος: Καματσέλου Ιωάννα.
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.