Εξαιρετική εμφάνιση του Εθνικού στον πρώτο αγώνα φιλικών του Έβρου

Πρώτος αγώνας σήμερα Σάββατο (10-10 -20) για τον Εθνικό , στα πλαίσια της υλοποίησης της επιθυμίας του Νίκου Μούχλια να δει όλες τις ομάδες βόλλευ του Έβρου σε ένα φιλικό τουρνουά στα πλαίσια της προετοιμασίας των ομάδων του Νομού μας στα Εθνικά πρωταθλήματα που συμμετέχουν.

Ένα τουρνουά αφιερωμένο στη μνήμη του Κώστα Πατσιά , αθλητή του ΑΣΑ ΕΒΡΟΣ Σουφλίου, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε απ τη ζωή.
Οι αγώνες θα γίνουν 10-11 Οκτωβρίου στο Σουφλί και θα αγωνιστούν ο ΑΣΑ Εβρου, ο ΑΟ Ορεστιάδας, ο Άθλος Ορεστιάδας, και ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης .
Ο Εθνικός πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και στα 3 σετ κέρδισε τον Άθλο Ορεστιάδας με 3-0 σετ (25-17, 25-22, 25-19).
Πριν την έναρξη του αγώνα έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών πλακετών από τις διοικήσεις του ΑΣΑ ΕΒΡΟΣ Σουφλίου και του Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ Αλεξανδρούπολης.
Οι παίχτες του Γιώργου Ανδραβίζου μπήκαν δυνατά από την αρχή στο παιχνίδι, δημιούργησαν μια διαφορά στο σκορ που την κράτησαν μεχρι το τέλος του σετ .
Με επιθετική αιχμή και Διαγώνιο τον Γιάννη Καβαρατζή που ίσως ήταν και ο MVP του αγώνα, απροσπέλαστους κεντρικούς τον Χρήστο Μπουφίδη-Δημήτρη Χατζόπουλο, σταθερή υποδοχή από τους ακραίους Αχιλλέα Κωνσταντινίδη και Κώστα Μπίκο συνεπικουρούμενοι από τον μαιτρ της υποδοχής –άμυνας, Αειθαλή Αρχοντούδη Σταύρο και μαέστρο στην πάσα τον Τάσο Δαλδαβερένη ο Εθνικός κατέκτησε μάλλον εύκολα το πρώτο σετ με 25-17.
Στο 2ο σετ ο Εθνικός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και η αλλαγή του Στοϊλούδη με τον Χατζόπουλο δεν έφερε καμιά διαφορά στην απόδοση της ομάδας καθόσον ο Βασίλης με την απόδοσή του επιβεβαίωσε όσους θεωρούν την τριάδα των κεντρικών του Εθνικού μία από τις καλύτερες που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στην κατηγορία και κερδισε το σετ με 25-22.
Ο κ. Ανδραβίζος στο τέλος του 2ου σετ και στο 3ο προχώρησε σε αλλαγές και χρησιμοποίησε όλους τους παίχτες που είχε στη διάθεσή του , βγάζοντας συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση και ειδε με χαρά να αποδίδουν όλοι καλά και να κερδίζουν το σετ με 25-19.
Ο Αθλος Ορεστιάδας παρά τις απουσίες που είχε, έδειξε στοιχεία καλής ομάδας που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει στον όμιλο της Pre-league που συμμετέχει.
Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Ανδραβίζος): Δαλδαβερένης, Στοϊλούδης, Μπουφίδης, Μπίκος, Κωνσταντινίδης Καβαρατζής, Χατζόπουλος, Αρχοντούδης-L, Ζαχαρούλης, Γατέλας, , Καραπιπέρης, Παπαδάκης, Μύρος-L, Λομπούτης.

πηγή: mgs-ethnikos.gr