Πρώτο φιλικό προετοιμασίας του Εθνικού !

Πρώτο φιλικό προετοιμασίας για την ανανεωμένη ομάδα του Εθνικού του Γιώργου Ανδραβίζου, με την επίσης ανανεωμένη ομάδα του ΑΟ Ορεστιάδας του Γιάννη Ανδρεάδη .

Η ομάδα του Γιώργου Ανδραβίζου ανανεωμένη όπως είπαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό που φέτος θα λάβει μέρος στην Α2 κατηγορία επικράτησε 4-0 σετ του Α.Ο.Ορεστιάδας που θα παίξει στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΘΡ-ΑνΜακ.

Οι παίχτες του κ.Ανδραβίζου έδειξαν σε κάποια σημεία ότι φέτος θα πρωταγωνιστήσουν στον όμιλο που συμμετέχουν , είναι όμως σίγουρα ακόμη αρχή για να βγούν ασφαλή συμπεράσματα καθόσον οι παίχτες είναι ακόμη «σφιχτοί» από τις προπονήσεις και γίνεται προσπάθεια «δεσίματος» του βασικού κορμού.

Τα ίδια σχεδόν ισχύουν και για την ομάδα του κ. Ανδρεάδη που συνδυάζοντας την εμπειρία κάποιων παλιών παιχτών με φερέλπιδες νεαρούς σίγουρα θα πρωταγωνιστήσουν και θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α2.

 Τα σετ: 4-0 (25-23, 25-18, 26-24, 25-21)

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Ανδραβίζος): Δαλδαβερένης, Αλεξανδρόπουλος, Μπουφίδης, Μπίκος, Καβαρατζής, Χατζόπουλος, λ- Αρχοντούδης (Ζαχαρούλης, Γατέλας, Κωνσταντινίδης, Καραπιπέρης, Παπαδάκης, λ-Μύρος).

ΑΟ Ορεστιάδας (Ανδρεάδης): Χουσίδης, Διαμαντίδης, Τσιουτσιουλούδης, Σταυράκης, Πεχλιβανίδης, Αραμπατζής, λ- Αντωνιάδης Γ. (Σταθέλος, Αντωνιάδης Ν., Λεύκελης, Σκαρλατίδης Σ.).