Ο Πανερυθραϊκός στην Pre League

Αγαπητοί φίλοι της ομάδας επιτέλους βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, μετά και την τυπική επικύρωση της βαθμολογίας από την Ομοσπονδία μας,  ότι μέσα σε αυτή την πρωτόγνωρη αγωνιστική χρόνια, λόγω covid-19, η Ανδρική μας ομάδα κατάφερε να κερδίσει την άνοδο της από την Α2 Εθνική στην Pre-League Εθνική κατηγορία, μια κατηγορία πίσω από την επαγγελματική Α1 !

Μια μεγάλη επιτυχία αντάξια της πολύχρονης προσπάθειας μας αλλά και της ποιοτικής δουλειάς μας στην ανάπτυξη του αθλήματος του volley, κάτι που αναγνωρίζεται πανελληνίως στο χώρο μας και είναι η σημαία μας.

Με πολύ δουλειά… αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες, κάτι που ταιριάζει με την διαχρονική μας φιλοσοφία η Ανδρική μας ομάδα πέτυχε την μεγαλύτερη επιτυχία της μετά το 2005, οπού είχε να καταφέρει να ανέβει και να αγωνιστεί στη Α1.

Θέλουμε από καρδίας να ευχαριστήσουμε όλους εσάς

  • Τις οικογένειες των αθλητών-τριών και τους φίλους μας που μας αγαπούν, μας στηρίζουν και πιστεύουν στη διαχρονική αξία μας.
  • Τους λίγους αλλά πιστούς χορηγούς μας με πρωτάρη τον κ. Δημήτρη Τσικόπουλο (Εταιρεία Navarino) και νέο Προέδρο του Πανερυθραϊκού, που ο ερχομός και τα οράματα του σημαδεύουν ήδη θετικά την πορεία του ιστορικού συλλόγου μας !
  • Όλη τη διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς, τον Δήμαρχο κ Γιώργο Θωμάκο καθώς και το ΝΠΔΔ “Δ.Βικέλας” και τον υπεύθυνο αθλητισμού κ. Ν. Κόκκαλη που αγαπούν πραγματικά τον αθλητισμό και τα σωματεία που τον υπηρετούν, στηρίζοντας τα οικονομικά και αποδεικνύοντας ότι ανήκουν σε έναν από τους πιο “αθλητικούς Δήμους” της Αττικής

Χωρίς όλους εσάς δεν θα μπορούσαμε να επιβιώσουμε τη πολύ δύσκολη τελευταία 10ετια. Σας ζητάμε και ελπίζουμε να συνεχίσετε να είσαστε κοντά μας στη τόσο δύσκολη και “άγνωστη”  μετά covid-19 εποχή.

Η πρόκληση της νέας αυτής επιτυχίας είναι μεγάλη και σας καλούμε να την ζήσουμε όλοι μαζί.

Άγγελος Κυριακίδης-Γενικός Αρχηγός 

ΕΔΩ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: O Πανιώνιος στην Pre League »