Νίκη του Μίλωνα επί του Κέρκη σε ματς θρίλερ

Σ έναν αγώνα εκτός έδρας, που κράτησε 2 ώρες και 50 λεπτά, επικράτησε η Ανδρική Ομάδα Βόλεϊ του Συλλόγου μας με την αντίστοιχη του Κέρκη Σάμου, στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Το 1ο σετ σε όλη τη διάρκεια του ήταν αμφίρροπο και η ομάδα της Σάμου το κατέκτησε με σκορ 31-29.


Το 2ο σετ είχε έναν πρωταγωνιστή και δεν ήταν άλλος από τον Μίλωνα όπου επικράτησε εύκολα με σκορ 16-25.
Το 3ο σετ ήταν ισορροπημένο με τον Κέρκη να βρίσκεται μπροστά 23-21 αλλά η ομάδα του Coach Παπαδόπουλου με αντεπίθεση διαρκείας έφτασε στο 23-25.
Στο 4ο σετ ο Κέρκης βρέθηκε μπροστά με 14-10, όταν μια λάθος απόφαση των διαιτητών προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες από την ομάδα του Μίλωνα όπου τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα κι έτσι αντί να γίνει το 14-11 έγινε το 16-11. Σε αυτό το χρονικό σημείο η ομάδα της Σάμου πίεσε ασφυκτικά με το σέρβις, μη μπορώντας ο Μίλωνας να βρει λύση, το σετ τελείωσε με σκορ 25-11.
Το tie break ήταν για γερά νεύρα καθώς ο Κέρκης προηγήθηκε με 10-4 αλλά ο Μίλωνας βρίσκοντας αρκετές λύσεις επιθετικά από τη θέση του Διαγώνιου, το κατέκτησε με σκορ 15-17.
Η δύσκολη αυτή νίκη της Ομάδας μας, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, την οδηγεί μόνη 1η στην Βαθμολογία, μετά από 6 αγώνες, έχοντας το απόλυτο 6 στα 6.

Δελτίο τύπου: ΑΟΝΣ Μίλων