Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μια νεανική «ελαφρά ταξιαρχία» ικανή για… όλα

 Με μέσο όρο ηλικίας τα 20,5 χρόνια ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης είναι έτοιμος για… υψηλές πτήσεις στην Α2 Ανδρών του βόλεϊ

Η GenerationX τουΑπόλλωνα Σμύρνης… αντεπιτίθεται! Πέρυσι η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου,έχοντας επτά παίκτες στο ρόστερ της ηλικίας μεταξύ 17 έως 21 ετών, έκανε την κατηγορία (Α2) να «παραμιλά» φτάνοντας ένα βήμα μακριά από τον προβιβασμό στη Volley League, συμμετέχοντας στον τελικό του Final Four του Νότου ενάντια στην πρωταθλήτρια (τελικώς) ΑΕΚ. Φέτος ακόμη πιο νεανική και υπό την καθοδήγηση για τρίτη συνεχόμενη σεζόν του πολύπειρου Τάσου Κουμπλή έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει εκ νέου!

Με μέσο όρο ηλικίας μόλις τα (βαριά υπολογισμένα) 20.5 έτη και με εφόδιά της, το πλούσιο ταλέντο, τη διάθεση για ομαδική και ατομική εξέλιξη και ανάδειξη, την παρακαταθήκη της περυσινήςπλούσιας σε εμπειρίες επιτυχημένης σεζόν και φυσικά το άκρως οικογενειακό κλίμα και τις αξίες που διέπουν τον Απόλλωνα ως Σύλλογο, η «ελαφρά ταξιαρχία» είναι έτοιμη για το νέο «ταξίδι» της στην Α2 Ανδρών του βόλεϊ.

Ένα ταξίδι που θα ξεκινήσει το Σάββατο 3 Νοεμβρίου από την έδρα των Νέων Βύρωνα, με τους «μπλε», που έχουν στις τάξεις τους τέσσερις εν ενεργεία διεθνείς με τις εθνικές Παίδων και Εφήβων, να κάνουν σχέδια υψηλών… πτήσεων.

Ο Τάσος Κουμπλής, που στο φινάλε της περυσινής σεζόν δήλωνε ότι απολαμβάνει τη δουλειά του στον Απόλλωνα καθώς σε αυτόν διοχετεύει όλη την αγάπη του για το άθλημα, ξέρει τον τρόπο. Και σε συνεργασία με τον πρόεδρο του ΓΣ, Παναγιώτη Καταβέλο, τον έφορο του τμήματος και γνώστη του αθλήματος, Δημήτρη Αθανασέκο, και φυσικά με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης αποφάσισαν να επενδύσουν εκ νέου στα νιάτα.

Τη σκιαγράφηση του νέου Απόλλωνα δεν θα μπορούσε να την κάνει καλύτερα άλλος από τον Δημήτρη Αθανασέκο, που δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου (apollongs.gr):

«Το ΜΠΛΕ στρατόπεδο της Ριζούπολης ανασκουμπώνεται. Ο δικός μας Τάσος Κουμπλής έχει κάθε λόγο να ελπίζει για το καλύτερο. Η ομάδα και φέτος είναι οικογένεια δεμένη, δούλεψε, κουράστηκε και τώρα… συγκεντρώνεται!

Παιδιά μίας διαφορετικής φιλοσοφίας με περίσσεια ταλέντου, ευγένειας και ικανότητας, οπλισμένα με μπόι, συνθέτουν τον φετινό ΑΠΟΛΛΩΝΑ, παιδιά του όμορφου Μπλε Θεού με όρεξη για διάκριση και επιτυχίες!

Ο Νάσος Σαμαντάς ο ‘’μεγάλος’’ της παρέας στην ηλικία των…26 χρόνων θα είναι το σήμα κατατεθέν της ποιότητας των Απολλωνιστών και κοντά του οι ‘Εθνικοί’ Σπύρος Μπαρμπούνης, Νίκος Βασιλακόπουλος, Αλέξανδρος Κεχαγιάς και φυσικά ο επίσης Διεθνής εκ των κορυφαίων της U20 Βαγγέλης Μελιγγιώτης. Πλαισιώνονται από τον εγκεφαλικό Νίκο Σαλωνίτη και τους εκρηκτικούς Τάσο Κουτσομύτη και Κώστα Παύλου. Μαζί τους τα παιδιά από τη ‘χώρα’ του βόλεϊ, την Θράκη, οι ταλαντούχοι Εβρίτες Γιάννης Τασάκος και Μπάμπης Μουσίκας με την ποιότητα χαρακτήρα που σπανίζει. Ο δικός μας πλέον ακραίος Αλέξανδρος Κάτσικας και ο δίμετρος διαγώνιος ‘πυροβολάρχης’ Παναγιώτης Μάρκου με βάσιμα όνειρα για τα μεγάλα σαλόνια της Α1 κλείνουν την δωδεκάδα των μπλε Θεών.

Τέλος δύο 15χρονα παλληκαράκια ο Μάνος Λεβογιάννης και ο Αγις Καφετζόπουλος του παιδικού μας βόλεϊ που το καμαρώνουμε και σύντομα ένας εκπαιδευόμενος 14χρονος πύργος που θα ‘σπάει κόκκαλα’ και ακούει στο όνομα Άγγελος Μάρκου, συμπληρώνουν το παζλ μια όμορφης νεανικής ΕΛΑΦΡΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ικανής για όλα!

Θα πάμε καλά, ελάτε να μας δείτε!!!»

Οι συμπαραστάτες της εφετινής προσπάθειας

Τέλος, όπως ανακοίνωσε ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, χορηγοί – συμπαραστάτες στην εφετινή προσπάθεια είναι: «Η οδηγική ικανότητα του Πολυπρωταθλητή αγώνων Αυτοκινήτου Στράτη Χατζηπαναγιώτου ''Στρατισσίνο'' με το αποτύπωμα των 4 ΤΡΟΧΩΝ του περιοδικού ειδικού τύπου που μεγάλωσε γενιές παιδιών, μαζί με την ακρίβεια της ποιότητας της γραφής της MONT BLANC, του δικού μας Τίμου Τζάνες υπογράφουν και κοσμούν τις πλευρές της φανέλας μας, που με περίσσεια ποιότητα φέρνει στην Ελλάδα η Macron!

Η εταιρεία των πάντα έτοιμων γιατρών μας που αποτελεί το επιτελείο του ΠΑΡΟΝ CLUB των Υπηρεσιών Υγείας με υψηλά στάνταρτς παροχών και συνεργασίας, η εκτυπωτική IDEAS PRINT του Απολλωνιστή άοκνου φίλου μας Γιώργου Τάγκα, το πασίγνωστο BLACK DUCK BAR στο κέντρο της Πόλης μας, και το 'σπίτι μας' IRIS KAFE στη Ν.Φιλαδέλφεια του αδελφικού φίλου μας Λευτέρη Κλάρα και της οικογένειας του, ομορφαίνουν τη φανέλα της ΕΛΑΦΡΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ.

Και τέλος η συνεργασία στην παρουσίαση μας συμπληρώνεται από την ποιότητα και την αγάπη της SMAK του πάντα έτοιμου 'Μπλε' Σπύρου Μακρόπουλου.

ΕΔΩ Το ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης για τη σεζόν 2018-19

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.