Τάσος Κουμπλής: «Εμπειρίες και μαθήματα η φετινή σεζόν για τον Απόλλωνα»

Μία αγωνιστική πριν την λήξη της κανονικής περιόδου στον Α1 υποόμιλο της Α2 Ανδρών, ο Απόλλων Αθηνών έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην βαθμολογία και ετοιμάζεται για τα πλέι οφ. 
 
Ο αθηναϊκός σύλλογος έχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο του τον Τάσο Κουμπλή. Το ρόστερ που επιλέχτηκε το καλοκαίρι σε συνεργασία με τη διοίκηση έχει αθλητές μικρής ηλικίας και σε συνδυασμό με ορισμένους έμπειρους δημιουργήθηκε ένα αξιοζήλευτο σύνολο με πειθαρχία και σοβαρότητα.
 
«Είμαστε μία ομάδα που στήθηκε μέσα σε λίγους μήνες με νέα παιδιά. Υπάρχει όμως συνέπεια, πειθαρχία, σεβασμός και σοβαρότητα από όλους τους αθλητές. Η δική μου χαρά είναι να πάρουν αυτά τα παιδιά κάτι θετικό από εμένα. Οι αθλητές του ρόστερ μας είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και κατανοούν την έννοια της ομάδας. Έχω την τύχη οι αθλητές μου να έχουν σωστές αρχές και να είναι πλήρως αφοσιωμένοι στα δικά μου θέλω» ήταν το πρώτο σχόλιο του Τάσου Κουμπλή στο volleyball.gr.
 
Μετά από 17 αγωνιστικές, ο Απόλλων με 43 βαθμούς και μόλις δύο ήττες, μετράει αντίστροφα για την έναρξη των πλέι οφ. Η ικανοποίηση για την εφετινή πορεία είναι δεδομένη στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και στο μυαλό μπορεί να υπάρχει η άνοδος στη Volley League, ωστόσο, για τον Τάσο Κουμπλή αυτό δεν είναι το σημαντικότερο.
 
«Μόνο ικανοποίηση υπάρχει για την μέχρι στιγμής πορεία στο πρωτάθλημα. Ο στόχος της ανόδου είναι εφικτός για όλες τις ομάδες που θα παίξουν στα πλέι οφ. Συνήθως λέμε ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες σε κάθε ομάδα. Για εμένα προσωπικά όμως δεν έχει τόσο σημασία αν θα ανέβει στην Volley League ο Απόλλων. Έχει ήδη καταφέρει ο σύλλογος πάρα πολλά. Με τόσο νέα παιδιά χωρίς εμπειρίες να βρίσκεται να παίζει στα πλέι οφ για την άνοδο είναι πολύ σημαντικό. Από εκεί και πέρα υπάρχουν ομάδες όπως η ΑΕΚ και η Ρόδος που βρίσκονται στον άλλο όμιλο και είναι πολύ δυνατές. Είμαστε ρεαλιστές, γνωρίζουμε ότι οι άλλες ομάδες έχουν προβάδισμα σε σχέση με εμάς, γιατί διαθέτουν έμπειρους παίκτες με πολλά χρόνια στις πλάτες τους. Εμείς όμως θα παλέψουμε όπως κάνουμε πάντα και θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Ό,τι άλλο καταφέρει να πετύχει ο Απόλλων θα είναι εμπειρίες και μαθήματα για τους παίκτες μου, όπως ήταν και όλο το πρωτάθλημα μέχρι τώρα».
IMG 1846