Mε νίκη άνοιξε την «αυλαία» των φετινών του φιλικών ο Α.Ο. Θήρας

Mε νίκη άνοιξε την «αυλαία» των φετινών του φιλικών ο Α.Ο. Θήρας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Volley League γυναικών 2022-2023.

Στο Ζηρίνειο της Κηφισιάς, η ομάδα μας επικράτησε με 1-2 (21-25, 25-18, 18-25) του ΖΑΟΝ, και σήμερα στις 14.00 αντιμετωπίζει στο Κερατσίνι τον τοπικό Απολλώνιο.

Ο Σέρβος τεχνικός του Α.Ο. Θήρας, που δεν είχε στη διάθεση του την διαγώνια Έρικα Μερκάδο, λόγω των διεθνών της υποχρεώσεων με την Αργεντινή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα σε κάθε σετ, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλες του τις αθλήτριες (πλην της Καραμπάση), οι οποίες, αν και ανέτοιμες ακόμη, έβγαλαν μία θετική εικόνα στο πρώτο τους αγωνιστικό δείγμα της σεζόν.

«Για μας ήταν το πρώτο φιλικό, δεν έχουμε πολύ διάστημα που ήμαστε μαζί σαν ομάδα και ακόμη δεν είμαστε πλήρεις, λόγω της απουσίας της Μερκάδο. Είδα κάποιες από τις δυνατότητες της ομάδας και κάποια άλλα στοιχεία στο γήπεδο. Συνεχίζουμε με τα επόμενα φιλικά, τα οποία θα μας βοηθήσουν ακόμη περισσότερο στην προετοιμασία μας» είπε ο κ. Βάσοβιτς, που πριν από τον αγώνα είχε μία εγκάρδια συζήτηση με τον προπονητή των γηπεδούχων Κώστα Λιόση, παλιό του συμπαίκτη τη σεζόν 2002-2003 στον ΟΠΕ Ρεθύμνου.

Στις κερκίδες του «Ζηρινείου» βρέθηκε ένα ακόμη γνώριμο πρόσωπο του συλλόγου μας, ο Σέρβος πρώην προπονητής του Α.Ο. Θήρας και νυν τεχνικός του νταμπλούχου Παναθηναϊκού, Μπράνκο Γκάϊτς.

Η σύνθεση του Α.Ο. Θήρας στον αγώνα με τον ΖΑΟΝ: Μπόζιτς, Λάνγκεγκερ, Κέτσμαν, Ζιώγα, Κιουτσούκη, Κωνσταντέλου, λίμπερο η Μπελιά/ Τσοχαντζή, Αδαμοπούλου, Φάκη.

 ΠΗΓΗ https://www.neasantorinis.gr