Ξεκίνημα του ΑΟ Θήρας με πολλά νέα πρόσωπα κι ενθουσιασμό

Με πολλά νέα πρόσωπα, ενθουσιασμό και όρεξη για δουλειά άρχισε τη Δευτέρα 29 Αυγούστου η προετοιμασία του Α.Ο. Θήρας ενόψει της Volley League γυναικών 2022-2023, όπου η ομάδα της Σαντορίνης, για μια ακόμη χρονιά, θέλει να πρωταγωνιστήσει.

Mε τον τεχνικό, Βλαντιμίρ Βάσοβιτς να απουσιάζει στα Σκόπια, όπου η Σερβία συνεχίζει αήττητη έπειτα από δύο αγωνιστικές την πορεία της στον Β΄ όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U19 γυναικών, οι αθλήτριες της ομάδας που βρίσκονται από το Σαββατοκύριακο στο νησί, «πάτησαν» στο ΔΑΠΠΟΣ και προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα, υπό τις οδηγίες του Σέρβου βοηθού προπονητή και γυμναστή, Νεμάνια Ρίστιτς.

Μοναδικές απούσες από την «επίσημη πρώτη» του Α.Ο. Θήρας ήταν η πασαδόρος Μιλάνα Μπόζιτς και η διαγώνια, Έρικα Μερκάδο, που θα ενσωματωθούν στην ομάδα, με το πέρας των διεθνών τους υποχρεώσεων στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα Βοσνίας - Ερζεγοβίνης και Αργεντινής αντίστοιχα.

Την πρώτη γνωριμία μεταξύ των αθλητριών και του προπονητικού επιτελείου έκανε η νέα sports director του Α.Ο. Θήρας και εμβληματική πασαδόρος του ελληνικού βόλεϊ, Ελένη Μεμετζή, η οποία έχει αναλάβει εδώ και καιρό επίσημα τα καθήκοντά της στην ομάδα. 

Στη σύντομη ομιλία του προς τις αθλήτριες ο άμεσος συνεργάτης του κ. Βάσοβιτς, Νεμάνια Ρίστιτς, αφού ευχήθηκε μία σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και με επιτυχίες,  έδωσε ένα στίγμα της δουλειάς, που θα πρέπει να υλοποιηθεί στο διάστημα της προετοιμασίας, ώστε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη, ανταγωνιστική και ικανή να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση.

Στο χθεσινό πρώτο ραντεβού της ομάδας, παραβρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας, τα μέλη της οποίας καλωσόρισαν και επίσημα παλιές και νέες αθλήτριες στην οικογένεια του Α.Ο. Θήρας και τους ευχήθηκαν από την πλευρά τους να έχουν μια καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

image 30 08 22 09 36 2