Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός πράξη τρίτη

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός πράξη τρίτη στη σειρά των τελικών της Volley League γυναικών που μέχρι στιγμής είναι στην απόλυτη ισορροπία καθώς οι δύο ομάδες έχουν πανηγυρίσει από μια εντός έδρας νίκη με το ίδιο σκορ (3-1).

Αύριο (Πέμπτη, 6 Μαΐου, 18:00) θα διεξαχθεί ο τρίτος αγώνας με τον Ολυμπιακό να έχει αυτή τη φορά το πλεονέκτημα της έδρας, θέλοντας να θέλει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα που γνώρισε το βράδυ της Τρίτης και να ανακτήσει εκ νέου του προβάδισμα στη μάχη του τίτλου.

«Στο προηγούμενο ματς, χάσαμε το δεύτερο… σετ. Η σειρά κρίνεται στα τρία και πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη!», τόνισε ο Κάρλο Παρίζι με τον Ιταλό τεχνικό των ερυθρόλευκων να συμπληρώνει: «Προετοιμαζόμαστε για τον τρίτο τελικό με τον Παναθηναϊκό και σίγουρα, θέλουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, τόσο στην ψυχολογία και τη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο, όσο και κάποια τεχνικά κομμάτια, όπως στο σερβίς, στην μπλοκ-άμυνα, αλλά και στις επιθέσεις μας, γιατί αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες, όπως ξέρουμε. Θεωρώ, ότι θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα».

Στην αντίπερα όχθη ο Παναθηναϊκός θέλει να δώσει συνέχεια μετά την εμφάνιση στον δεύτερο αγώνα της σειράς και να πανηγυρίσει το πρώτο break στους τελικούς που θα τον φέρει σε πλεονεκτική θέση, με τον Μπράνκο Γκάιτς να δηλώνει: «Αύριο θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα και να «σπάσουμε» την έδρα του Ολυμπιακού. Φυσικά ο στόχος μας παραμένει ίδιος και θέλουμε να παίξουμε το βόλεϊ που μπορούμε, να δείξουμε την ποιότητά μας και σε κάθε μας να πιάνουμε υψηλά επίπεδα απόδοσης».

Volley League Γυναικών - Τελικοί

Πρώτος τελικός - Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο. 3-1 (20-25, 25-19, 25-23, 25-08)

Δεύτερος τελικός - Τρίτη 3 Μαΐου 2022


Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 3-1 (25-17, 25-22, 22-25, 25-21)

Τρίτος τελικός - Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

«Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη 18.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Πρέντζας, Επόπτες: Χατζηβασιλείου, Μαλλιάρα, Γραμματεία: Ψάρρα, Παρατηρητής Αγώνα: Μαυρικίδης, Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεωργουλέας, Διαιτητής Challenge: Κουτσούλας.

Τέταρτος τελικός - Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Κλειστό Αγίου Θωμά Μαρούσι 21.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Πέμπτος τελικός - Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 (Αν χρειαστεί)

«Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη 19.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.