Ο Αίας αποχαιρετά την Volleyleague με μια ανακοίνωση

Η διοίκηση του Αίαντα Ευόσμου εξέδωσε ανακοίνωση με την ολοκλήρωση της σεζόν της ομάδας:
 
 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
?Ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά για την ομάδα μας, η οποία έπειτα από 7 χρόνια παρουσίας στα μεγάλα σαλόνια της Volley League Γυναικών υποβιβάστηκε στη Pre League καταλαμβάνοντας τη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
?Τα κορίτσια του Κώστα Παπαδημητρίου με την μικρή πείρα από τη μεγάλη κατηγορία και απέναντι σε πιο έμπειρες ομάδες, κυνήγησαν μέχρι το τέλος την παραμονή στη κατηγορία, κοιτώντας όλες τις ομάδες στα μάτια, χάνοντας στις λεπτομέρειες το δικαίωμα να διεκδικήσουν την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία μέσω των πλέι άουτ.
?Η διοίκηση του συλλόγου αρχικά συγχαίρει τηΑν εξαιρετική και σπουδαία προσπάθεια των κοριτσιών και του προπονητή της ομάδας, δίνοντας επίσης τα συγχαρητήρια και σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος για τη φετινή χρονιά, σε ένα μακρύ και δύσκολο πρωτάθλημα, όπως ήταν το φετινό.
?Πλέον, ο σύλλογος μας κλείνει αυτό το βιβλίο της εφτάχρονης ιστορίας στη Volley League, με σκοπό του χρόνου να ξεκινήσει από το μηδέν και πλέον να γράψει το νέο βιβλίο ιστορίας από το πρωτάθλημα της Pre League Γυναικών.
?Η διοίκηση της ομάδας και όλοι οι άνθρωποι γύρω απ’ αυτή ξεκίνησαν ήδη το σχεδιασμό για τη νέα χρόνια, με σκοπό ο σύλλογος να συνεχίσει την ανταγωνιστική του εικόνα τόσο σε επίπεδο πρωταθλητισμού όσο και σε αναπτυξιακό επίπεδο, ενώ θα συνεχίζει να στοχεύει στην αναβάθμιση και της εικόνας του συλλόγου.
?Τέλος, η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους και τους επαγγελματίες που στήριξαν την ομάδα τη φετινή χρονιά, καθώς χωρίς αυτούς το έργο θα ήταν ακόμη πιο δύσκολο και τους καλούμε να είναι και του χρόνου δίπλα μας έτσι ώστε να χτίσουμε από την αρχή νέες επιτυχίες.