Διπλασίασε τις νίκες η ΑΕΚ επί των Αμαζόνων

Στην 4η θέση της βαθμολογίας σκαρφάλωσε η ΑΕΚ μετά την εύκολη νίκη της επί των Αμαζόνων.
Από την ΑΕΚ απουσίαζε η Γεωργιάδη, από τις Αμαζόνες δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι Χριστοδούλου, Γκρέκα με την 16χρονη Κορρέ να είναι στο βασικό σχήμα.
 
Η Ένωση δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση σε κανένα σημείο του αγώνα και την τελευταία αγωνιστική θα διεκδικήσει να παραμείνει στην 4η θέση στην έδρα του Ολυμπιακού, ενώ οι Αμαζόνες είναι οριστικά στα πλέι άουτ.
 
Η γνώμη του πάγκου
Κώστας Αρσενιάδης (προπονητής ΑΕΚ): «Ήμασταν σοβαροί και παίξαμε εξαιρετικά στην άμυνα, ακολουθώντα;ς την τακτική μας. Πήραμε άλλο ένα τρίποντο και συνεχίζουμε την  προσπάθεια μας εν όψει πλέι οφς»
 
Βασίλης Πανδής (προπονητής Αμαζόνων): «Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών με πολλές απουσίες από την πλευρά μας απέναντι σε μια δυνατή ομάδα .Δεν νομίζω πως χρήζει κριτικής ο αγώνας με τόσα προβλήματα .Κρατάμε το γεγονός πως τα κορίτσια σφίξανε τα δόντια και αγωνίστηκαν με αξιοπρέπεια όπως επίσης και την πολύ καλή παρουσία της 16 χρονης Κορρέ που αγωνίστηκε σχεδόν σε ολόκληρο το παιχνίδι.» 
 
Διαιτητές: Μουλά Ειρ. - Μιχαήλογλου, Επόπτες: Σταυράτη - Παπαθανασίου, Γραμματεία: Τάλαρου, Παρατηρητής: Παπαστάμος
 
Τα σετ: 25-14, 25-16, 25-16
 
ΑΕΚ (Κώστας Αρσενιάδης): Κοσμά, Βάντερ, Τερελ, Βεργίδου, Καββαδια, Μπράουν / Μπελιά (λ), 
 
ΑΟΝ ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Βασίλης Πανδής): Αρβανιτοπούλου, Σάντος, Κασδοβασίλη, Μορέιρα, Γουάτκινς, Κορρέ / Σαμπάτη (λ), Παγώνη (λ), Καραγκούνη, Μαστοράκη, Βυθούλκα.
 

Τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα θα είναι διαθέσιμα αύριο Κυριακή