Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεγάλη νίκη στον Εύοσμο για τον Ηλυσιακό

Μεγάλη νίκη στον Εύοσμο για τον Ηλυσιακό, ο οποίος επικράτησε με 3-2 σετ μετά από συναρπαστικό παιχνίδι.

Η ομάδων των Ιλισίων με τους δύο βαθμούς της νίκης έφτασε τους 6, έναν περισσότερο από τον Αίαντα από τον οποίο υπερτερεί πλέον και σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ τους.

Ο Ηλυσιακός ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι και προηγήθηκε με 2-0. Ο Αίας όμως αντέδρασε και με πίεση στο σερβίς ισοφάρισε και οδήγησε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Εκεί, ο Ηλυσιακός ήταν πιο ψύχραιμος και έφτασε στο 15-12 και στη νίκη με 3-2 σετ.

Η γνώμη του πάγκου

Κώστας Παπαδημητρίου (Προπονητής Αίαντα):
«Παλέψαμε, κάναμε την ανατροπή φτάσαμε στην πηγή αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Είναι πραγματικά οι εμφανίσεις των κοριτσιών συγκλονιστικές. Πήραμε ένα βαθμό σήμερα, θα το παλέψουμε μέχρι τέλους για τη σωτηρία».

Νίκος Κωστακόπουλος (Προπονητής Ηλυσιακού): «Έπρεπε να πάρουμε το τρίποντο, όπως ξεκινήσαμε το ματς. Κρατήσαμε την τακτική μας και το παιχνίδι πήγαινε καλά. Έπρεπε στο τρίτο σετ να είμαστε πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί και να το πάρουμε μαζί με το τρίποντο. Δυστυχώς τα κρίσιμα σημεία πήγαν στον αντίπαλό μας. Στο τέταρτο ξεκίνησε ο Αίας να μας πιέζει στο σερβίς και δεν είχαμε καλή υποδοχή. Είχαμε χάσει την ψυχολογία μας αλλά έπαιξε ρόλο που μειώσαμε από 24-13 σε 24-22. Καθαρίσαμε το μυαλό μας στο πέμπτο σετ και το πήραμε. Δυστυχώς δεν είχε εικόνα ο φίλαθλος να δει το παιχνίδι που ήταν εκπληκτικό, ειδικά το τάι μπρέικ. Είχαμε την ψυχή να πάρουμε τη νίκη».

Διαιτητές: Αβραμίδης, Τοσουνίδης, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Κοτσικάρη, Διονά, Γραμματεία: Ιωάννιδου.

Τα σετ: 2-3 (19-25, 22-25, 25-20, 25-22, 12-15)

ΑΠΣ ΑΙΑΣ (Κώστας Παπαδημητρίου): Νταντούλα, Χαμαλίδου, Πήττα, Παπαδοπούλου, Χαντζή, Θεοδοσίου Λ. / Θεοδοσίου Β. (λ), Πιτσιγκώνη.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ (Νίκος Κωστακόπουλος): Μερκούρη, Λεγκρός, Ράντοβιτς, Σωτηρίου, Τζαλαλή, Ζίγκα / Λεωνίδου (λ), Μορένο, Σύλλα, Κογεράκη, Παπαδέδε.

*Τα στατιστικά του αγώνα θα είναι διαθέσιμα την Κυριακή 23/01.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.