Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρωταθλητής στα γήπεδα και στη ζωή ο Α.Ο. Θήρας

Με τη συμμετοχή του στα 8α «Νομίκεια» και την κατάκτηση του τίτλου ο Α.Ο. Θήρας έδειξε στο γήπεδο μία όψη από το φετινό του αγωνιστικό «πρόσωπο»,  ενώ με τη συμμετοχή της στην 60η εθελοντική αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης, το «καμάρι» του νησιού, φανέρωσε και το κοινωνικό της πρόσωπο, αυτό της προσφοράς, της αγάπης και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.
Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, αντιπροσωπεία του Α.Ο. Θήρας με επικεφαλής τον πρόεδρο, Γιώργο Σκοπελίτη και τις αθλήτριες Μαριαλένα Αρτακιανού, Γεωργία Αργυρίου και Δροσοπούλου Αλεξάνδρα μετέβησαν στο Γυμνάσιο Μεσσαριάς και ανταποκρίθηκαν με χαρά και συνέπεια για μια ακόμη φορά στο κάλεσμα της  εθελοντικής αιμοδοσίας, που με σύνθημα «Δώσε Αίμα, μοιράσου της Ζωή», άρχισε το Σάββατο στην Πλατεία του Πύργου και ολοκληρώνεται στις 10 Οκτωβρίου, στο Γυμνάσιο Εμπορείου Θήρας.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης, που ιδρύθηκε το Μάϊο του 1992 με πρωτοβουλία της τότε Κοινότητας Επισκοπής Γωνιάς (Καμαρίου), είναι μία ιστορική κληρονομία πολλών συνανθρώπων μας οι οποίοι από το 1992 προσφέρουν τη βοήθειά τους σε όσους έχουν επείγουσα ανάγκη για αίμα. Οι εθελοντικές αιμοληψίες διεξάγονται δύο φορές το χρόνο, Μάϊο και Οκτώβριο.
 
 
Δελτίο τύπου ΑΟ Θήρας
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.