Έφτασε η ώρα των πρώτων φιλικών για τον Α.Ο. Θήρας.

Μετά το «κτίσιμο» της φυσικής κατάστασης στο γυμναστήριο, αλλά και τις ασκήσεις «επί χάρτου» στο ΔΑΠΠΟΣ, η ώρα των πρώτων φιλικών τεστ του Α.Ο. Θήρας έφτασε, προκειμένου ο τεχνικός της ομάδας μας, Κώστας Παπαδόπουλος αναμένεται να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας των αθλητριών.
Αρχή και φινάλε των φετινών φιλικών προετοιμασίας θα είναι η Σαντορίνη, όπου το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου, η ομάδα θα δώσει δύο παιχνίδια με αντίπαλο τον Ηλυσιακό.
 
Ακολουθεί στην Αθήνα από 23-26 Σεπτεμβρίου το δυνατό τουρνουά που διοργανώνουν Ηλυσιακός και Μαρκόπουλο, στις αντίστοιχες έδρες, με τη συμμετοχή ακόμη των Αιγάλεω, Θέτιδας Βούλας και Φ.Ο. Βριλησσίων χωρισμένες σε δύο ομίλους των τριών ομάδων. 
 
Ο τελικός και οι αγώνες κατάταξης θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στο Μαρκόπουλο.
Το πρόγραμμα των αγώνων
Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου
Γυμναστήριο Ιλισίων: Α.Ο. Αιγάλεω - Ηλυσιακός Α.Ο.
Γυμναστήριο Μαρκόπουλου: Α.Ο. Μαρκοπούλου - Φ.Ο. Βριλησσίων.
 
Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου.
Γυμναστήριο Ιλισίων: Α.Ο. Αιγάλεω - Α.Σ.Π. Θέτις
Γυμναστήριο Μαρκόπουλου: Α.Ο. Μαρκοπούλου - Α.Ο. Θήρας.
 
Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου.
Γυμναστήριο Ιλισίων: Α.Σ.Π. Θέτις - Ηλυσιακός Α.Ο.
Γυμναστήριο Μαρκόπουλου: Α.Ο. Θήρας - Φ.Ο. Βριλησσίων.
 
Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου.
Στο κλειστό γυμναστήριο Μαρκόπουλου θα φιλοξενηθούν οι δύο αγώνες ομίλων για τις θέσεις κατάταξης (Α1-Β1, Α2-Β2, Α3-Β3).
 
Τέλος η «πρόβα τζενεράλε» της ομάδας μας ενόψει της πρεμιέρας της Volley League γυναικών 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί για ακόμη μία χρονιά, μπροστά στο κοινό της Σαντορίνης στα «Νομίκεια», το «δικό μας» τουρνουά – θεσμό αφιερωμένο από το 2012 στη μνήμη των ευεργετών του νησιού, Ευάγγελου και Λούλας Νομικού.
 
O Α.Ο. Θήρας, ενισχυμένος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με όλες τις ξένες άσους του, θα υποδεχθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης ομάδες από το εξωτερικό. Η ουγγρική Βάσας του Έλληνα τεχνικού, Γιάννη Αθανασόπουλου και ο Απόλλων Λεμεσού της Κύπρου, με τον Κυπελλούχο Ελλάδας ΠΑΟΚ και την ομάδα μας υπόσχονται θέαμα υψηλού επιπέδου και ανεπανάληπτες συγκινήσεις στους φίλους του αθλήματος που θα βρεθούν στο ΔΑΠΠΟΣ.