Τουρνουά με ομάδες της Volleyleague Γυναικών στη Λαμία

Ο Α.Ο. Λαμίας 2013, υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων, διοργανώνει στην πόλη μας το 2ο Τουρνουά προετοιμασίας Βόλεϊ Γυναικών, την Παρασκευή και το Σάββατο 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2021, με την συμμετοχή των ομάδων του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Α.Ο. Μαρκόπουλου Revoil, με τις οποίες ομάδες αγωνίζονται πολλά μεγάλα μεγάλα ονόματα του Γυναικείου Βόλεϊ.

Το Τουρνουά διεξάγεται στο Χαλκιοπούλειο Κλειστό Γήπεδο Λαμίας και γίνεται στα πλαίσια της προετοιμασίας των ανώτερο ομάδων, το οποίο μπορεί να παρακολουθήσει το φίλαθλο κοινό την πόλης μας και όχι μόνο, με γενική είσοδο 5€ ανά ημέρα και απαραίτητη προϋπόθεση το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από τον Covid 19, τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες για κλειστούς χώρους.

Η στήριξή σας για την προσπάθειά μας, μας είναι όπως κάθε χρόνο απαραίτητη, γιατί είστε και θα είστε ο 7ος παίκτης μας για την εδραίωσή μας στα μεγάλα σαλόνια της Volley League Γυναικών.

Ο Α.Ο. Λαμίας ευχαριστεί για τη στήριξή του τον Δήμο Λαμιέων και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Ευθύμιο Καραΐσκο και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Παναγιώτη Φώσκολο.