Κλήθηκαν στην Εθνική των ΗΠΑ οι Χόλστον - Άμποτ του ΑΟ Θήρας

Πρόσκληση Κίραλι στις αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας Χόλστον-Άμποτ στην ομάδα των ΗΠΑ

Ξεχωριστή πρόσκληση και τιμή για τις αθλήτριες του ΑΟ Θήρας, Αλεξάντρα Χόλστον και Σιμόν Άμποτ αποτελεί η κλήση τους στην Εθνική ομάδα των ΗΠΑ.
Ο θρυλικός Κάρτς Κίραλι, ομοσπονδιακός τεχνικός της αμερικάνικης ομάδας που πρόσφατα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, συμπεριέλαβε τις νεοπαοκτηθείσες άσους του ΑΟ Θήρας στην προετοιμασία της Αμερικής ενόψει του Παναμερικανικού Κυπέλλου (11-20 Σεπτεμβρίου, Άγιος Δομίνικος)
Οι προπονήσεις της αμερικάνικης ομάδας θα ξεκινήσουν στις αρχές του Σεπτεμβρίου στο Εθνικό προπονητήριο των ΗΠΑ, στην Καλιφόρνια.
Η κλήση των Χόλστον και Άμποτ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, είναι ενδεικτικό της εγνωσμένης αξίας των αθλητριών μας, που πριν καταθέσουν τα αγωνιστικά τους διαπιστευτήρια στα ελληνικά γήπεδα, δικαιώνουν τις επιλογές του προπονητή μας, Κώστα Παπαδόπουλου και της διοίκησης του συλλόγου μας.
Οι δύο αθλήτριες εκτός εξαιρετικού απροόπτου αναμένεται να βρίσκονται στην Ελλάδα το αργότερο στις 24 Σεπτεμβρίου για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας μας.
Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας συγχαίρει τις Χόλστον - Άμποτ και τους εύχεται καλές επιτυχίες με τα «χρώματα» της αστερόεσσας