Νίκος Δελαγραμμάτικας: "Ο Πορφύρας είναι ΠΟΡΦΥΡΑΣ και έτσι θα τον θυμούνται"

Ο κορωνοϊός με τα 8 κρούσματα στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα και οι επιπτώσεις του, σε συνδυασμό με την επακόλουθη προπονητική και αγωνιστική απραξία για ένα μήνα, που επέφερε τραυματισμούς, αποδεκάτισαν και απορρύθμισαν πλήρως την ομάδα μας.

Και σα να μη μας έφθαναν όσα βιώνουμε, με την αξιοπρέπεια που θεωρούμε πως όλοι αναγνωρίζουν ότι μας διακρίνει, ήλθε και η πλέον κοστοβόρα κλήρωση στο Κύπελλο, με τον ΑΟ Θήρας.
Σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου, λόγω των ειδικών συνθηκών, μία ομάδα μπορεί να αποσυρθεί ή να μην παίξει ένα από τα δύο ματς, χωρίς κυρώσεις.
Δοθέντος ότι τα προβλήματα μας είναι πολλά και δύσκολα διαχειρίσιμα, το '' λογικό '' θα ήταν να πετάξουμε λευκή πετσέτα.
Αυτό, ασφαλώς και δεν πρόκειται να γίνει.
Ακόμα και εάν την Τετάρτη στο Σαλπέας και το Σάββατο στη Σαντορίνη έχουμε μόνο 6 παιδιά 100% έτοιμα να παίξουν, θα αγωνισθούμε κανονικά, για το όνομα και την τιμή την προσωπική μας και του Πορφύρα και όσοι είναι στο γήπεδο, θα κάνουν το καλύτερο δυνατό.
Φυσικά, ο ΑΟ Θήρας θα γίνει ( με ειλικρίνεια ) κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διευκολυνθεί και ασφαλώς θα φιλοξενηθεί όπως αρμόζει στον πολιτισμό και την αθλητοπρέπεια του Πορφύρα και του Πειραιά ενώ και η μετακίνηση στη Σαντορίνη θα πραγματοποιηθεί αεροπορικώς, ανεξάρτητα από το κόστος, ώστε τα ταλαιπωρημένα παιδιά μας να αποφύγουν το βάσανο του 11ωρου ταξιδιού του μόνου ακτοπλοϊκού δρομολογίου...
Οπως και εάν έχει, κάτω από όποιες συνθήκες, ο Πορφύρας είναι ΠΟΡΦΥΡΑΣ και έτσι θα τον θυμούνται.
Υπερήφανο, μαχητή και λεβέντη Πειραιώτη και όχι ταλαίπωρο φουκαρά.
Καλά παιχνίδια να έχουμε με τον ΑΟ Θήρας.
Υ.Γ. Στη θέση του Πορφύρα, ελάχιστοι άλλοι θα συνέχιζαν να παίζουν...Να είστε βέβαιοι για αυτό....
 

A.O.F. PORFYRAS volleyball club