"Συγγνώμη κάναμε λάθος" λένε οι λοιμωξιολόγοι

Για γέλια και για δάκρυα είναι αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες μετά από την ανακοίνωση στην ΚΥΑ ότι αναστέλλεται ο εραστιτεχνικός αθλητισμός.

Ούτε λίγο ούτε πολύ οι λοιμωξιολόγοι παραδέχτηκαν πως έκαναν λάθος με το 'στοπ' στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα εξαιτίας κρουσμάτων γιατί είχαν λάθος στοιχεία!!!

Το τραγικό σε όλη αυτή την ιστορία ήταν ότι πήραν σαν βάση τα κρούσματα στη volleyleague των ανδρών, νομίζοντας πως αφορούσαν κρούσματα στη volleyleague των γυναικών (νόμιζαν πως ο Φοίνικας ήταν γυναικεία ομάδα) και θεώρησαν πως δεν τηρούνται τα μέτρα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό κι αποφάσισαν να σταματήσουν τα πρωταθλήματα!

Λίγες ώρες μετά την ΚΥΑ η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε την αναστολή της Volleyleague Γυναικών ως τις 17 Μαρτίου αφήνοντας τους πάντες άφωνους καθώς κανείς δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την απόφαση δεδομένου πως υπήρχαν πολύ λίγα κρούσματα στo γυναικείο πρωτάθλημα. 

Στη σύσκεψη των λοιμωξιολόγων με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, υπήρξε μεγάλη ένταση όταν έγινε αντιληπτό το λάθος και λίγες ώρες μετά στα δελτία ειδήσεων μεταφέρθηκε η είδηση. Ως τώρα ωστόσο ακόμα δεν έχει βγει νέα ανακοίνωση για να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα.