Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Για τη νίκη με ΑΕΚ η Θέτιδα! (24/10, 19:00 – Thetis TV)

Εντός έδρας αναμέτρηση δίνει το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 19:00 η ομάδα Γυναικών του συλλόγου μας, καθώς φιλοξενεί στο Κλειστό Γ.Γεννηματάς της Βούλας για την 3η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Volleyleague την ΑΕΚ με στόχο την πρώτη της νίκη.


Την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ όπως και όλους τους αγώνες στο Κλειστό της Βούλας μπορείτε να τους παρακολουθήσετε μέσα από το Thetistv.gr για την σεζόν 2020-2021 διαδικτυακά, αγοράζοντας το πακέτο που επιθυμείτε.
Τα βήματα είναι απλά
Κάνε εγγραφή στο thetistv.gr
Συνδέσου στον λογαριασμό σου
Αγορασε τα πακέτα μας
Κάρτα διαρκείας: Αγοράζοντας το πακέτο κάρτα διαρκείας έχεις την δυνατότητα να δεις όλους τους εντός έδρας αγώνες της σεζόν, να κερδίσεις ειδικά προνόμια στους χορηγούς της ομάδας (15% σε Sugarfree, Under Armour, Arena – στα καταστήματα της Γλυφάδας για όσο διαρκεί η σεζόν 2020-2021) και εφόσον επιτραπεί κόσμος στα γήπεδα θα έχεις την ευκαιρία να δεις την ομάδα μας από κοντά.
Μπες στο thetistv.gr δες τους αγώνες μας με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Πανναξιακό, ΑΕΚ και άλλες μεγάλες ομάδες και ενίσχυσε την προσπάθεια της ομάδας μας για μια ακόμη σεζόν.

Ευχαριστήρια Επιστολή

Αγαπητοί συνδρομητές και κάτοχοι των καρτών διαρκείας.
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την υποστήριξη σας στο καινούργιο εγχείρημα του συλλόγου, το ThetisTV και την συμμετοχή σας από την πρώτη κιόλας αγωνιστική στην πλατφόρμα του καναλιού μας.
Όπως σας έχουμε ενημερώσει, όλοι οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα απολαμβάνουν επιπλέον παροχές καθόλη την διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν 2020-2021 από τους υποστηρικτές της γυναικείας ομάδας μας.
Τυπώστε τώρα την κάρτα διαρκείας σας μέσω της πλατφόρμας μας και με την επίδειξή της και την ταυτότητάς σας θα μπορείτε στα καταστήματα Γλυφάδας UNDER ARMOUR, SUGARFREE και ARENA CAR RENTAL να έχετε έκπτωση 15% για όλες τις αγορές σας κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου μέχρι τον Απρίλιο του 2021.
Με εκτίμηση,
Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.