Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έτοιμη η Θέτιδα για την υπέρβαση (VIDEO)

Με τον Γιώργο Ρούση να αντικαθιστά τον Γιάννη Νικολάκη στον πάγκο της ομάδας, η Θέτιδα Βούλας μπαίνει με φιλοδοξίες στη τρίτη συνεχόμενη σεζόν της στη Volley League Γυναικών.

Η ομάδα της Βούλας έχει κληρωθεί στον Β' όμιλο του πρωταθλήματος και στη πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει στην έδρα της τον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό (10/10, 19.00).

Το καλοκαίρι του 2020 ήρθε στην ομάδα ο έμπειρος προπονητής Γιώργος Ρούσης, ο οποίος έκανε 5 νέες προσθήκες αθλητριών, κρατώντας στη Βούλα τις Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Εβίτα Ξηντάρα, Αναστασία Γεωργιάδου, Αναστασία Σιρίνινα οι οποίες ήταν από τις πρωταγωνίστριες της Θέτιδας τις τελευταίες δύο σεζόν στη μεγάλη κατηγορία.

Μοναδική ξένη της ομάδας είναι η Πολωνή διαγώνια Κίνγκα Χάταλα. Τη φανέλα της Θέτιδας φόρεσε φέτος η ακραία Μαριαλένα Δραγουμάνου, η οποία πέρασε τις δύο τελευταίες σεζόν στον Πορφύρα. Αποκτήθηκε από τον Ηλυσιακό η νεαρή κεντρική Μαρκέλλα Παπαγεωργίου, η ακραία Πηγιάννα Μεθενίτη που αγωνιζόταν στη Κερατέα και η πασαδόρος Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, η οποία πέρυσι ήταν στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη.

Το ρόστερ της Θέτιδας Βούλας ΕΔΩ.

Το πρόγραμμα του Β' ομίλου της Volley League ΕΔΩ.

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου παρουσιάζει τις συμπαίκτριές της

Πολυμέσα

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.